Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

søndag, juli 16, 2006

Høyre elsker Oslo

Ser at en SVer skriver at han sitter i programkomiteen til Oslo SV foran kommunevalget neste år, og ber alle med forslag til hvoran SV kan "rocke byen" dersom de skulle komme til makta.

VamPus kan jo ikke være dårligere - hun sitter både i nominasjonskomiteen og programkomiteen til Oslo Høyre, og tar gjerne mot forslag til hvordan vi gjøre Oslo til en enda bedre by under Høyres ledelse. Å rocke byen overlater vi til innbyggerne og utelivsbransjen, så skal vi fokusere på de viktige sakene - omsorg, oppvekst og næringsutvikling.

Har du noen forslag til gode kandidater til Oslo Høyres bystyreliste så send gjerne navn og begrunnelse til vampus (a) gmail.com - jeg lover at samtlige forslag vil bli vurdert, med mindre kandidatene som foreslås er fra Andeby.

I mellomtiden kan du jo lese hvorfor Rune Gerhardsen neppe blir ny byrådsleder...denne gangen heller.

13 kommentarer:

Knut Stian Olsen sa...

VamPus rocker vel byen på fritiden eller ;O)

Frøkenblå sa...

Ble nettop Oslo-borger selv :-) Vi blå elsker Oslo, hvorfor tror du ellers Oslo hadde vært så bra å bo i, vi er da styrt av Høyre...

Stian M. Landgaard sa...

"Omsorg, oppvekst og næringsutvikling"?

VamPus slår intet slag for laissez-faire-kapitalismen, med andre ord?

TIG sa...

Men, men men...

Om DU sitter i nominasjonskomiteen kan man jo ikke foreslå DEG som kandidat. Eller?

Anonym sa...

Rune G. er nok en type som er gått ut på dato når det kommer til det karismatiske ved ham. God i å diskutere ja, men som sagt mangler han den friskheten som kjennertegner de andre.

Rocka høyre? Nå ja så høres det som et forsøk på å gjøre politikerne sine til mer kulhet og mindre støv. (bare gjetter jeg).

Forresten noen som har sett filmen "Kill me later" med Max Beesley og Selma blair? Sistnevnte ligner fryktelig mye på blogg-eierinnen som selvfølgelig er VamPus. Sistnevnte har mer sjarm da!! Må bare flørte litt :)
-Altså, filmer handler om er dyp deprimert dame (Blair) som etter en serie med ulykkelige hendelser tenker på å ta livet av seg men bestemmer seg for å prøve.
- I den andre rollen så spiller Beesley en gæærn bankraner som desperat er ute etter et gissel. Han tar den deppa dama som gissel etter å ha reddet henne fra å ta livet av seg... Filmen bør bare sees.

Mvh tse tse fluen liker å snakke pent om damer.

Akademikeren sa...

Vampus, konsentrer dere om politikken dere, så kan venstresiden holde seg til å være kul. det dummeste Høire kan gjøre nå for å komme seg opp av grøfta er å skulle bli kul. Da blir det same shit new wrapping. Gjør heller programmet bedre. It's the economy, stupid :-)

Frøkenblå; aner ikke hvor du kommer fra men jeg har prøvd Oslo i ni år før jeg flyttet til Tromsø, og kan slå fast at Tromsø er mye mer urban på en positiv måte, mens Oslo er diger, kald og sjølgod. (Med et unntak for grill og kaniner på Gressholmen om sommern!)

Yosh sa...

artige med gerardsen er at han i forrige valgkamp i oslo sa at han skulle skaffe bedre kollektivtransport. den samme gerardsen kuttet kollektivtransport til beinet da han hadde makta. verden vil bedras.

VamPus sa...

Stian: step by step, har ingen planer om å gjøre om Oslo til nattvekterkommune i perioden 2007-2011, men å konsentrere politikken til kjerneoppgavene og la innbyggerne sjøl "rocke byen" burde jo være mulig.
tig: You bet baby! Ville heller rullet meg i tegnestifter enn å havne i bystyret..
Tse Tse - Selma er i så fall en slankere utgave :-) Filmen er notert!
Akademikeren: My point exactly - kosmetisk politikk kan vi overlate til SV, så kan de fortsette å kjøpe strandtomter til 1 mill metern og skaffe barnehageplasser til sine egne..

Akademikeren sa...

Kosmetikk eller ikke: Mye av Høires problem ligger nok i politikken: Jerna strammet til for å effektivisere kommunene, og det trengtes nok, men når kan Høire si at "nok er nok"? Jeg kjenner folk som har jobbet i eldreomsorgen (ikke i oslo) der de eldres problem slett ikke er fritt valg av hjemmehjelp men at hjemmehjelpen må jobbe med stoppeklokke. Så, hvordan definerer Høire at man har nådd målet, at man har effektivisert nok? Slik sett er fritt valg av hjemmehjelp feil svar på feil spørsmål.

Anonym sa...

Vel, begyn med å få vekk slikt som bestemmelser om åpnings (og sjenke) tider. OK, nabolaget må ha et ord med i saken når det gjelder slikt, men det har kun med støy å gjøre.
Resten tar markedsmekanismen seg av. Det finnes vel ingen her til lands som er villige til å betale ansatte for å jobbe til tider der det ikke er behov for dem...

Anonym sa...

Very nice site! http://www.shirts-17.info/Hawaiian_shirts_hibiscus.html scholarship Ultram trandol tablets hci vardenafil with no prescription Minnesota unlimited internet access Sport disk man headphone radio

Anonym sa...

Very nice site! Swim bikinis magazine black jack slack cheapest buspirone without prior prescription Free computer troubleshooting Natural remedies that cure acne http://www.cheap-wellbutrin-xl.info/paxil-fraud-case.html Hints on losing weight in 31 day Mobile computer repair losing weight good or bad metformin clomid Second hand cars to buy printable general travel expense reports Portable spas hot tubs Weight loss tips motivation http://www.short-term-health-insurance-6.info/Easiest-way-to-loss-fat.html Wetsuit. swimsuit

Anonym sa...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! »