Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, juli 06, 2006

Quart2

- Øi, det er den dyreste vinen jeg noen gang har kjøpt, roper Ziggy desperat. Han kom mistenkelig raskt tilbake i forhold til lengden på køen i skjenkeområdet, og øynene buler ut av hodet på han når han ser Lille Blå vanne plenen med vinen hans. Han hadde betalt seg ut av køen ved å betale blodpris til noen som allerede hadde kjøpt. Ikke blir det bedre når Lille Blå i neste omgang proklamerer at det er tomt for hvitvin på området. Slike ting kan få ellers balanserte høyrefolk til å gå fra konseptene.

For en som er allergisk mot kø er Kristiansand etter konsertene en utfordring. Derfor endte vi på et sted der Metallica-låter fremsto som easylistening-muzak i en chill-out lounge. På dette tidspunktet har Lille Blå glidd over til rollen som sitt alter ego DJ TRI, og uttaler gledesstrålende at toppen av lykke er musikk man virkelig elsker og øl.
- Eeeh, og så hyggelig selskap, la han raskt, men ikke overbevisende, til etter et blikk fra VamPus.

Litt senere var det hans tur til å gå fra konseptene da romkameraten etter 34 ubesvarte anrop og ringing på dør fortsatt sover søtt med husnøklene liggende ved siden av seg.... men alt ordnet seg til slutt. Det gjør som regel det. I dag - Depeche Mode. O' lykke!

Konserter:
Clap your hands and say yeah - eller kanskje ikke....
The Raconteurs - oppsummert i ett ord: fett! Jack Stripes sideband, rocker som bare det. Gårsdagens vinner av "Dagens konsert".
Kanye West - helt middelmådig - stor stemning skyldtes ikke artisten, men at publikum ville ha det gøy.
Atmosphere - Lille Blå i ekstase, VamPus for tørst til å fokusere..

Opptur: bananpannekaker.. NAM!
Nedtur: tidenes dårligst organiserte kø til NattQuarten. Nesten ikke folk inne, mens hundrevis sto i kø for å komme inn en inngang tilpasset hobbiter.

2 kommentarer:

Elvis Bling Laden sa...

Dette høres gøy ut. Men en skal også være litt forsiktig. Nå veit jeg at jeg høres litt fordomsfull ut, altså.. Men, jeg var på byen i krs-sand, dansa og flørta hele kvelden med en spa jente som bodde i byen, og det begynnte å lukte av at jeg skulle få selskap natta over. Men ved stengetid mener hu på syngende sørlands (forestill dere dette uten R'er) - "Altså, eg skudle gjærne tatt deg med meg hjem, altså, men eg tror ikkje på sex før æktesabet, forstår du."

Nå kan en jo ikke _regne_ med å score, men du som veit hvor kjekk jeg er, vampus, og kan jo forestille deg skuffelsen av å gå vandrende hjem, solbrun og deilig gjennom quart-natta? Det var nedtur.

VamPus sa...

La det være en lærdom at skal man sjekke sørlandsdamer så må man sjekke sånt først.. Men en kjekk og solbrun Elvis sliter vel ikke med dette i Oslo :-)