Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, juli 13, 2006

Macho-pus

- Mamma, sjekk nå!

VamPus ser vantro på at Pusedyr jager nabokatta under en bil på andre siden av bakgården. Klokka er halv fem om morgenen, og VamPus styrtet ut i ført badekåpe og sandaler etter den infernalske lyden fra katter som sloss for å redde kattedyret. Vanligvis ender han opp knurrende i en busk, men nå er pelstrynet fetet opp etter å ha bodd ved siden av kjøleskapet til bestemoren sin i tre uker. Pusedyr kommer tassende tilbake med halen til værs og et fornøyd glis.
- Bare si det, muttern, jeg ruler totalt!
- Forbanna pelsdott, er du klar over hva klokka er eller?
- Sier du, som vanligvis kommer ravende hjem på denne tiden av døgnet..

Pusedyr svinser inn i leiligheten og legger seg makelig på sofaen.
- Bare innrøm det, du har savnet meg masse, sier han og slikker potene sine. Bilder av en møll på størrelsen med Batman på soverommet flimrer foran øynene til VamPus, og hun finner ut at det er best å holde katta blid. I sommerhalvåret fyller han sine plikter som mann ved å gnafse i seg insekter og uhumskheter som kommer flaksende inn vinduene. Men Pusedyret begynner seriøst å utvikle et krevende ego..

8 kommentarer:

O! sa...

;-) mor vampus ja, godt du øver for fremtiden. ;-)

geirronimo sa...

Kastrer "pusedyr"!

Puselur sa...

Pass på så han ikke blir maktsyk! Det skjedde med katten til eksen min, hun flyttet tilslutt opp i et forlatt kråkereir i hagen for å ha full oversikt over territoriet til enhver tid.

VamPus sa...

Pusedyr ble kastrert før han skjønte hva han gikk glipp av. Men maktsyke pusekatter er ikke til å spøke med...

Frepun sa...

Etter å ha levd med katt de siste fem årene, hender det at jeg drømmer om en tilværelse uten.
Spesielt siden katten vår er av den typen som tenker;

- ååh, jeg er sulten. Jeg tror jeg går og fanger en mus, rotte, frosk, eller et ekorn. Etter at jeg har gnagd litt, så kan jeg like så gjerne gå inn med restene og legge det i stua.

- ååh, jeg må tisse. Jeg tror jeg hopper opp i senga til Frepun og så kan jeg tisse på madrassen hans.

- ååh, jeg vil sloss. Jeg inviterer alle nabokattene til å ha slosskamp utenfor soverommet til Frepun midt på natten. Da blir han sikkert glad.

Joda, katter er en fornøyelse.

Kjetil Johansen sa...

Ikke et vondt ord om katter, altså!

geirronimo sa...

Hvis den er kastrert - veeel, antar den uante proposjoner snart: kos deg :-)

Anonym sa...

Where did you find it? Interesting read » » »