Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, juli 31, 2006

In absentia

Det ser ut til at det har foregått en liten debatt om bloggere, blogghoring og besøkstall i VamPus' navn. Det er jo hyggelig å bidra til intelligent debatt i sommervarmen, særlig da bloggsfæren er lei av "dama" og "Folket trenger ledestjerner, men det må være intelligensnivå over promillegrensen, ikke under."

Så da har VamPus åpenbart mye å glede seg til på nettet når hun kommer tilbake fra demokratitrening i Uganda, og kan ikke vente med å lese blogger som oser av skriverglede, finpussede argumenter, engasjerende historier og levende språk. O lykke!

19 kommentarer:

Betrakteren sa...

Neimen vampus, har du ikke hørt om janteloven du da? Ska'kke komme her og kommer her, vet du.... ;)

seilern sa...

Problemet er vel heller at VamPus liker en god debatt, og gjerne skulle vært her for å delta! Å gjøre det via dårlige internet-forbindelser fra Uganda blir for vanskelig.
VamPus – fra Kampala på en internettlinje som antakeligvis består av en liten mann som skyver Kbits over linjene manuelt... skriver hun på slutten av sin første post fra Uganda.

John T. sa...

Aner jeg en bitter undertone...? :-)

Ang demokratisering i Uganda - Det burde du skrive mer om!

halvor sa...

Har ikke fått med meg dette. Hvor har dette ordskiftet foregått?

Morten sa...

Kan noen fortelle meg hvorfor bloggere stort sett skriver om blogging? Jeg føler meg direkte snytt hver gang jeg leser et blogginnlegg om blogging. Man ser ikke at avisene er proppfulle av stoff om det å drive avis, nyhetene på tv2 har ikke tv-drift som hyppig tema. Kan ikke den gemene hop av bloggere spare bloggepraten sin til andre fora? For meg fremstår hvert eneste innlegg om blogging som verbal ronking. Jeg er her for å se puling! Verbal sådan.

Peterandrej sa...

Halvor:

Det startet vel her:
http://skrivendestunder.blogg.no/280706093200_om_det__ta_en_vampus.html

Og så fortsatte det her:
http://www.peterandrej.com/2006/07/28/kommentar-til-vampus-effekten/

Og så har du noen til, men jeg gidder ikke å hente alle linkene. Gjør et søk på Bloggrevyen, så finner du dem nok.

Morten Drægni sa...

Gørrkjedelig "debatt" om du spør meg...

Mammons Verden sa...

Her er et budskap som må spres, selv om det er litt off-topic
http://www.dyrkmammon.no/index.php?entry=entry060731-162946

Anonym sa...

Tror jeg slenger meg med jeg også. Ta en vakker appelsin, bland i litt sitron som er direkte presset, så har vi VamPus sitt ironiske, ja litt småsyrlige innlegg.

Hilsen fra tse tse fluen som mener at debatten kan bli hetere enn været hvis agurktiden forsvinner fra rødsprengte kinn som har vært på ferie i syden og lignende. Den som venter på noe godt venter aldri forgjeves, folks.

Anonym sa...

Grillede libanesiske barn smaker som kylling! Ikke la sjansen gå i fra deg, invester i høstens store slager. Her er det mye penger å tjene!

http://fromisraeltolebanon.info/

paretooptimalressursallokering sa...

På tide og revidere blogglinkene dine, Vampus. Linkene dine går rundt i ring og biter deg i halen. Stort sett, "Oh Lykke", eh...skjedelig ikke sant, bare atte atte; jatte...og ei katte... Det symptomatiske med linkrekken til Vampus er at det er få eller ingen som tar opp realistiske og jordnære elementer i samtiden, gjennomført partipropaganda og historieløst. Grenseløse gjentagelser gir ikke flere lesere eller nye disipler. Og vi kan konkludere med litt fjortis tenkning; "Så la vær å les det da!". Skjønner du tegninga?

Anders sa...

Har alle blitt helt forbanna sinnsyke i sommervarmen? Eller skjer det noe i dette kommentatorfeltet som jeg ikke skjønner?

whistoslo sa...

Siden andre kommentatorer etterlyser ulike synspunkter, og legger ut lenker til grillede israelske barn, tenkte jeg at noen kanskje savnet denne linken:
http://www.miff.no/0miff.htm

Betrakteren sa...

Og for enda mer balanse om israel kan dere se her:

http://betrakteren.blogspot.com/2006/07/bilder-som-lyver.html

Nimroder sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Nimroder sa...

Liker du yngre eller eldre menn?

Anonym sa...

Jantelovens hjemland = Norge. Her er det ille å klare noe ikke andre klarer. Fælt at andre gjør seg bemerket eller har suksess. Uff, stakkers meg som ikke klarer det Vampus klarer. Men.... det gir jo lille anonyme meg noen å kritisere. Bal bla bla....

Machiavelli sa...

Jeg er på randen til å boikotte alt som heter blåblogger. Har ikke sett noen som blurber hverandre mer enn de. Minner mer og mer om en liten sekt. Får meg til å tenke på eliten av nazijugend, og Steely Dan-teksten/låten Chain Lightning


M

Jarle Petterson sa...

Vi gleder oss til å høre hva dere lærte på demokratitreningen i Uganden. Vel hjem et tasera.