Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, desember 13, 2006

Fransk hjernefeil

En vanlig oktobermorgen våknet britiske Louise Clarke i sitt hjem i Bristol i England. Mer uvanlig var det at hun var overbevist om at hun var fransk og bodde i Paris. Det hele skyldtes en hjernefeil.

*fnis*

9 kommentarer:

Anonym sa...

"Man tror at den spesielle hjernefeilen kommer av stress og påvirker hjernen, ørene og øynene. Det er særlig unge kvinner som skal være utsatt for syndromet."

Løkkedamer såvidt over 30 bør ta dette ad notam og kanskje legge inn et lavere gir inntil solen igjen makter å sende sine stråler over hustakene.

VamPus sa...

Qui? Moi? Mais non, je suis tres bon!

Anonym sa...

Registrerer med stor glede at franskhet kan kureres med medisinering.

Anonym sa...

Jeg har ikke tatt pillene mine, og kan derfor smelle "franskrøret" i det virtuelle kateteret og presisere følgende:

Man sier: Je suis tres bien.
(adverb, ikke adjektiv.)

Eventuelt,hvis man mener noe annet, f.eks. om sine prestasjoner i en eller annen aktivitet, så kan man si: Je suis tres bonne. (adjektiv, hunkjønn, entall.)

D'ailleurs, Le Monde de VamPus n'est pas le pire des blogs.

Anonym sa...

En pille for hver franskmann? Tror nok ikke det er så enkelt. Her gjelder det å differensiere.

Endel konverterer nok med en pille, men de fleste trenger nok tyngre medisinering. I tillegg kommer de som trenger enda kraftigere skyts; psykoanalyse og oppfølging i årevis.

Men det er vel bare snakk om politisk vilje. Og tilstrekkelig med ressurser. Snakk med din stortingsrepresentant, så tar vi det gjennom FN! Må bare kurere de franskmenn som sitter i FNs sikkerhetsråd først så de ikke nedlegger veto.

mvh. Jan

Anonym sa...

fuck off Le Franchouillard... franske svin som deg burde henge på sosialist-blogger, ikke her...

franskmenn er mennesker uten ryggrad og moral.

Anonym sa...

France sucks: Kan du nevne noen eksempler på folkeslag med ryggrad og moral?

(Jeg ler allerede.)

Sosialist-blogg? Mais pourquoi? Hvilken barneskolelærer har skylden for at du setter likhetstegn mellom franskmenn og sosialister?

Har du noen gang tenkt på hvor uttrykket "Laissez-faire" kommer fra?

Og hadde det ikke vært for Frankrike, så hadde vel USA fortsatt vært en britisk koloni ...

Anonym sa...

"Laissez-faire" er fransk men uttrykket kommer fra sveits... den eneste franskmannen med ryggrad jeg kan komme på er Pierre Laval, men han er selvfølgelig sett på som en forræder i dagens frankrike.

men vi vet vel alle godt hvem de egentlige forræderne er.

Anonym sa...

Frankrike er et av de landene jeg setter høyest. Kulturen er helt suveren, de har Paris, som NESTEN kan måle seg med New York, og de har en herlig, sjarmerende arroganse som man ikke finner hos noen annen nasjonalitet i Europa.

Da tåler vi vel at det finnes en og annen sosialist der. :-)