Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, februar 12, 2009

Jern-Willy lenge leve

Oslos tidligere politimester, Willy Haugli, døde i dag 81 år gammel. Han var politimester i Oslo mellom 1985 og 1994, hvor han utvilsomt satte sitt preg på hovedstaden. En mann med hans gemytt og gjennomføringsvilje i politiet har vært savnet lenge, og savnet blir ikke mindre ved at han har gått bort.

Beste sitat var etter aksjonen på Stortorvets Gjæstgiveri der Stein Lillevolden ble arrestert. Da Haugli ble spurt om hvorfor politiet stormet stedet med hunder, svarte han at det var fordi det var umulig å komme inn med hestene.

Konge!

4 kommentarer:

vektern sa...

RIP Willy! Den beste politidirektør vi aldri fikk.

Anonym sa...

Den kjerringa e inkompetent!

Willy om en viss direktrise, da hun etterfulgte ham som mester.

Og rett hadde han, som vanlig.

kjell

Anonym sa...

Han stod for en brutalisering av politiet som vi ikke har sett maken til siden 2. verdenskrig. Henry Rinnan ville vært stolt av ham.

Anonym sa...

Norge har gitt oss mange positive konstruktive mennesker som har bygd opp eller beskyttet samfunnet. Dessverre har det også gitt oss slikt hatefullt rask som nr 3.

kjell