Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, februar 24, 2009

Om stortingsnominasjonen

Fra kommentar fra bloggingen på under stortingsnominasjonen:

stortingsnominasjon for høyre er ikke så rent lite "rearranging deckchairs on the titanic"...

Hm. Da så.

4 kommentarer:

Fredrik Bjørnebekk sa...

Uten å kommentere innholdet i sitatet for mye, er det litt synd at Inge Lønning ikke fikk fornyet tillit fra Høyre. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke ofte er enig med mannen, men han representerer en underepresentert gruppe og har et verdimessig utgangspunkt som jeg tror Høyre hadde tjent på. Men man skal ikke klage hvis dette kan bidra til at dagens regjering får fortsette.

MortenM sa...

Hvis kvotering basert på alder, kjønn, opprinnelse og alle andre mulige kriterier skal legges til grunn er det bare til å droppe stemmesedler på neste møte. Da blir nominasjonsmøtet en ren mekanisk øvelse.

Anonym sa...

Vel, kanskje noen har fått med seg den store debatten som har rast i media den senere tid?

PK Foss gikk rett fra å være aktør der, til et nominasjonsmøte. Kanskje det ville vært utilbørlig å diskutere hans utsagn, og hva det 1) Gjør med debatten 2) Betyr for en borgerlig regjering.

I grunn har Høyre vært rimelig stille siden PK's uspill den senere tid, selv du kjære Vampus.

For å si det slik, "Titanic" får nok ikke akkurat et løft på meningsmålinger takket være nazikortet som ble spilt.
Og, disse målingene manifisterer seg til slutt i valg.

4 nye år med de rødgrønne er nesten konklusjonen nå, hvorfor skal man i det hele tatt gidde å drive en valgkamp uten andre alternativer?

Skjegg sa...

Kult sitat. Spikeren på hodet, i grunn.
Valget er antagelig tapt allerede, med mindre dette stakkars partiet skaffer seg en ryggrad litt raskt.
Med Lønning ute, er de enda en virvel i minus, men det går an å håpe på Tetzschner og han som heter det samme som maleren.