Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, juni 26, 2009

Naken-homo-i-gatene-problematikken

Sylvi Listhaug har uttrykt bekymring for den årlige paraden under Skeive Dager, som har innslag av halvnakne homofile folk og dansing. Are Kalvø tar henne på kornet:

Listhaug sjølv har naturligvis ingen problem med dette. Sjølv er ho såpass vidsynt at ho har snakka med Erling Lae fleire gonger. Listhaug er sjølvsagt berre bekymra for alle dei andre, for vanlige folk, grasrota, som får sjå bilde av halvnakne dansarar i Oslo-gatene og tenker sitt. Naken-homo-i-gatene-problematikken har blitt diskutert ofte denne veka, gjerne med Erling Lae, sidan han er både byrådsleiar, homofil og deltakar i paraden. Påkledd og ikkje-dansande deltakar, vel å merke. Og i eit av dei mange radioinnslaga eg har høyrt om emnet, blei det sagt at dette ikkje hadde vore noko problem viss alle i paraden berre oppførte seg som Erling Lae. Nei, det hadde nok ikkje vore noko problem. Men det hadde kanskje ikkje vore rare feststemninga heller, om nokre hundre små menn i dress spaserte rolig gjennom Oslos gater ein junidag og snakka lågt om toleranse.

4 kommentarer:

bobby sa...

virkelig? ingenting om MJs bortgang? ikke fan?

VamPus sa...

Har noen dødd?

...

ak sa...

@ bobby

"Ikke fan" som i "tilhenger", eller "ikke fan" som i "faen i helvete"?

Uansett; Sylvi Listhaug er litt kjip tante Sofie når hun kommer med den uttalelsen der. Er det ikke bare morsomt da med halvnakne menn i et opptog? For henne iallefall? Hva med halvnakne kvinner? Er ikke de med i det toget også?

VamPus sa...

Lurer på hva FrP hadde sagt om noen hadde at halvnakne kvinner svinser rundt i hele byen sommerstid - og at det bidrar til utenlandske menns fordommer mot norske damer, så da kan de takke seg sjøl?

Samme logikken?