Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, juni 29, 2009

Verken en skandale eller geni

Sjefredaktør Trine Eilertsen i BT er gjerne en jeg gir fortjent god omtale og egentlig burde referert oftere til her. Anledningen byr seg i hvert fall i dag, når hun skriver om at populæritet og gjennomføringsevne sjeldent er forenelig hos en politiker:

"BJARNE HÅKON HANSSEN er altså en politiker som har fått noe så sjelden som ufortjent god omtale. Han er ingen skandale, men han er ikke noe geni heller. Når hans politiske testamente skal skrives, står det ikke så mye mer igjen etter ham enn det gjør etter statsråder flest. Bulldosertaktene har først og fremst handlet om ukloke kommentarer om feminister og sosialklienter, ikke om gjennomføring av politikk. "

3 kommentarer:

spenn sa...

Hansen har hele tiden vært min favoritt hos de rødgrønne, men jeg har ikke tenkt på at det kunne skyldes at han ikke får gjennomført særlig mye.

Makes sense.

IvarE sa...

Spenn:
I såfall må vel Brustad også være topp! For ikke å snakke om "fornyingsministeren" Heidi Grande Røys!
:-)

Odd Frantzen sa...

Jeg synes vi har en lei tendens til å ville diskutere politikere i stedet for å diskutere poltikk i Norge. Er det fordi det er mer artig tro?