Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, juni 24, 2009

Sex og ekstremsport


Det var mistenkelig stille blant crewet da damene i Studio 5 fikk overrakt sexleketøy fra CecilieKjensli. Det var gøyale leker for bloggere, miljøvernere og luksusbabes, til stor begeistring i sofaen. Se på Studio 5 i kveld.

Om du trenger en annen grunn så har vi også besøk av den fantastiske Karina Hollekim, basehopper og ekstremsportutøveren som har brukt tre år på å trene seg opp etter at fallskjermen hennes ikke løste seg ut under et hopp. De som er drittlei motivasjonsforedrag fra mannlige idrettsutøvere som gnåler om sitt egosentriske fokus på kropp og mål, som om det har noe relevans til jobben din, burde heller leie inn Karina. Hun har en faktisk en historie å fortelle - som både handler om å sette seg store og små mål, håndtere motgang og ikke minst vårt ønske om å fly!

Studio 5 i kveld altså - kl. 21.30.

Med mindre du er på Melodi Kvasi Grand Prix på Rådhusplassen da.

1 kommentar:

Anonym sa...

gøyale ting du fikk! fint salgstriks og egentlig. fikklyst på sjøhest jeg nå.