Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, august 31, 2005

Forsinket debatt...

VamPus har ikke TV, og da kan det gå litt tid før hun får med seg ting. F.eks. fattigdomsdebatten der TV2 betalte for at den trygdede Merete Legvold Pettersen skulle få stilt Bondevik til veggs om sviket mot henne som alenemor. Hun ønsker nemlig ikke å overlate omsorgen for sin sønn til andre mens han er liten og jobber derfor ikke. Derfor har hun levd på fellesskapets regning i seks år, og har bare 3500 kroner i måneden å leve for etter at alle regninger er betalt, inkludert barnehageplass.

Vent litt?! Hva skal hun med barnehageplass når hun ikke jobber og ikke skulle "overlate barnet sitt til fremmede"? Det finnes faktisk barnefamilier der ute hvor begge jobber men må stå i kø for å få plass, mens dette mennesket tydeligvis ikke har noen moralske betenkeligheter med å leve av andre folks penger og i tillegg snyte dem for et gode de burde hatt større rett til. Kan noen være så snill og forklare meg - med teskje-metoden vær så snill - hvorfor hun har noen som helst legitimitet? OG når dere er i gang; hvorfor ingen journalister spør et eneste kritisk spørsmål til henne? Er de så opptatt av å "ta" politikerne at de mister all kritisk sans? Er ikke dette også et hån mot de i Norge som faktisk er fattige og trenger hjelp? En ting at politikerne ikke tør, fordi da blir de "slemme og usympatiske" - men journalister har vel omtrent samme rykte som advokater og burde i grunn ikke ha noe å tape. Vent...politikere har også samme rykte som advokater.. hrmph.

Hvis Merete Legvold Pettersen er en "god" representant for de fattige i Norge - så krever VamPus penger igjen på skatten! Legvold Pettersen sier forøvrig at hun skal stemme SV denne gang for å sikre sine egne interesser. Noe sier VamPus at det er moralsk mer riktig å gjøre det motsatte av hva denne dama til enhver tid gjør.

10 kommentarer:

JF Olsen sa...

Du vet, det er hardt å være alenemor og holde seg hjemme med sin sønn, av den grunn er det bare rett og rimelig at hun får barnehageplass før familier der begge jobber får det, for de har jo to sett besteforeldre, eller......

Anonym sa...

Faen så sykt! Vampus - har du eller noen andre av "oss onde" sendt noe info om denne parasitten til offisielle media? Fox News - we need you here!

Anonym sa...

Hadde vi fått inført mine "anti-parti" stemmesedler, kunne vi kanskje lurt dama til å bruke en av disse i stedet for SVs ordinære stemmesedler. ;-)

Anonym sa...

fox news?? vektern er du helt på jordet? vi trenger da ikke bøller og flere løgnere?

Anonym sa...

fox news?? vektern er du helt på jordet? vi trenger da ikke bøller og flere løgnere?

Anonym sa...

Fox News - Fair and Balanced ;-))

Living in Thailand sa...

Hi Nice blog please take look at my website as well *My free sms website**

Anonym sa...

Dette stemmer faktisk ikke.. Så ikke denne bloggen før nå, og dette er jo lenge siden.. Men at Merete Legvold Pettersen fikk betalt stemmer ikke. At hun har VALGT å ikke jobbe stemmer ikke - hun var uføretrygdet. At sønnen hennes ikke går i barnehage stemmer heller ikke - han har begynt på skolen. Flere medier omtalte henne i forbindelse med valget, og jeg er en av journalistene du hevder er lurt - men av og til kan det faktisk hende at journalister HAR sjekket sine fakta, i motsetning til bloggerne som startet rykter om Legvold Pettersen på nettet i etterkant.

VamPus sa...

Journalist; Jaha, du? Her sier hun;
"Etter at utgifter til husleie, barnehage, strøm, månedskort og telefon er betalt, sitter hun igjen med om lag 2.500 kroner hver måned." http://www.dagsavisen.no/innenriks/article1597392.ece

Sønnen begynte på skolen samme høst som debatten fant sted. Inntil da, har hun som ikke jobber, fått dekket barnehageplass av kommunen.

Storsinnet av henne å dekke reise og opphold til Trondheim av sine 2.500 kroner (som i et annet intervju er 3.500 etter at alle nødv regninger er betalt).

Hun har sagt selv til en avis at hun VALGTE å være hjemme de første årene etter at sønnen var født, men dette finner jeg ikke link til. Du som er journalist burde kanskje kunne søke i A-tekst og andre kilder. Men det tok meg ett google-søk å finne ut at sønnen hennes hadde gått i barnehage, og det sier du at ikke er riktig. So which is it?

inuit sa...

Interesting blog about i love you poetry, keep up the good work i love you poetry