Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, mai 09, 2006

Foxy Hillary

Hillary Clinton mente i sin tid at beskyldningene om at hennes mann hadde hatt sex med Monica Lewinsky kom fra "the vast right-wing conspiracy" som hadde som mål å knekke Clinton-administrasjonen. He he, den sigaren plantet vi godt..

Nå viser det seg at mediemogulen Rupert Murdoch skal delta aktivt i kampanjen for å skaffe midler til Hillary-kampanjen for gjenvalg til Senatet. Flere kommenterer at Murdoch har god teft for politiske vinnere, men at hun mest sannsynlig blir gjenvalgt som senator for New York er vel ikke overraskende. Så spørsmålet er om dette forholdet ikke er mer langsiktig. Da vil vel ikke Murdoch-eide New York Post kjøre samme forside som forrige gang hun stilte;

"The partisan tabloid ran unflattering pictures, and frontpage headlines pleading: “DON’T RUN”. A poll from the Post’s website during the campaign identified her as the sixth “most evil” person of the millennium, ahead of Benito Mussolini and Vlad the Impaler. Her husband ranked second."

4 kommentarer:

Anonym sa...

"He he, den sigaren plantet vi godt.."

..."Vi?" Jeg har forstått det slik at det norske Høyre ligger ganske tett de amerikanske demokratene politisk. At det er FRP som kommer nærmest de amerikanske republikanerene av de norske partiene.

Anonym sa...

"He, he, den sigaren plantet vi godt.."

Det kommer ikke som noen stor overraskelse at VamPus sympatiserer med det Repulikanske Partiet, og den "høyrevridde agendaen". Tross alt er hun valg som leder av FPu i eksil, og hun slenger også med leppa mot både arbeiderbevegelsen, og noen av de fossile holdningene til Moderpartiet.

Det finnes ikke noe motsats til det Republikanske Partiet blant de politiske partiene i Norge. Forskjellen i utøvende politikk er for stor, da oppslutningen om fellesskapet er helt anderledes i Norge, enn i USA. Årsaken til at de fleste europerere vil si seg enige med politikken til demokratene, er at dette partiet samsvar mest med det sosialistiske Europa.

At mediemogulen Rupert Murdoch skal skaffe midler til Hillary Clinton, er ingen umulighet. Demokratene trenger å skaffe seg flere velgere og Fox News trenger å kvitte seg litt med stempelet som en upålitelig nyhetskanal, i tilfelle Republikanerene blir kastet ut av "det hvite hus" ved neste valg.

VamPus sa...

2ri - ser du Høyre-logo på denne bloggen? I så fall så kan jeg begynne å kun publisere Høyres program *gjesp*. Hvis ikke, kan du trygt anta at det er mine meninger og ingen andres.

Anonym sa...

Sant nok, my bad.