Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, februar 28, 2006

VamPus-humor...

En av bakdelene med å bli så oppslukt i sin egen verden, med kommentarer og mail, er at man mister overblikket av hva som skjer der ute i 'sfæren. Derfor er det en glede å presentere den morsomste historien VamPus har lest på nett (utenom daglige doser LordX og hablog) siden Paal la ut "They're made out of meat" - Eskil Åsmul har rølt sammen denne historien.

VamPus er beryktet for sin repetitive humor; samme vits, scene, sketsj kan få henne til å rulle hikstende ut av sofaen..gang på gang... Monty Python: Live at the Hollywood Bowl - The last supper.. *hyl* hmmm... og det hylet var egentlig for varm kaffe sprutende ut av nesebor.. trenger altså ikke en gang se sketsjen...

Michelangelo: Good evening, Your Holiness.
The Pope: Evening, Michelangelo. I want to talk to you about this painting of yours, The Last Supper. I'm not happy about it.
Michelangelo: Oh, dear. It took me hours.
The Pope: Not happy at all.
Michelangelo: Is it the jello you don't like?
The Pope: No.
Michelangelo: It does add a bit of colour, doesn't it. Oh, I know, you don't like the kangaroo.
The Pope: What kangaroo?
Michelangelo: No problem, I'll paint him out.
The Pope: I never saw a kangaroo.
Michelangelo: Uh, he's right at the back. No sweat, I'll make him into a disciple. All right?
The Pope: That's the problem.
Michelangelo: What is?
The Pope: The disciples.
Michelangelo: Are they too Jewish? I made Judas the most Jewish.
The Pope: No, it's just that there are 28 of them...

17 kommentarer:

Anonym sa...

Hmmm. Kanskje dette er grunnen til at "The last supper" ble malt av Leonardo da Vinci, og ikke Michelangelo. Michelangelos forsøk ble rett og slett forkastet av Paven?

Anonym sa...

Live at the Hollywood Bowl er helt klart en stor favoritt. Gedigen, faktisk.

Hjem og skru på VHS-en!

EarlGrey sa...

Her er det bare en ting å si:

Aaalbaaatrooss!

(Nudge, nudge..)

Anonym sa...

Eskil Åsmul, ja ... Jo, det var han som trodde at det var tilhengerne av ytringsfriheten som hadde stått for mordene under Muhammed-demonstrasjonene:

http://aasmul.blogspot.com/2006/02/ofret-p-den-hellige-ytringsfrihets.html#links

Hvor dum går det an å bli?

Esquil sa...

Jøss, det var raust av deg Vampus!

Jeg har jo registrert at vi har ganske så lik humor, så jeg kom hit med store forventninger om å få lese noe morsomt da jeg så headingen på bloggrevyen. Men så hadde jeg lest den før.

Rørt. Ydmyk. Og takknemlig. Takk!

Digger bloggen din, men registrerer at jeg dessverre må gjenta meg selv og ford fairlane: å lese kommentarfeltet her er som å masturbere med en ostehøvel, litt underholdende, men mest smertefullt.

Herodotus sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Herodotus sa...

Siden Leonardo allerede hadde malt Nattverden ville vel Mikkel Angelo gjøre det enda bedre ved å lage mange flere disipler og føye til en kenguru. Ikke rart Monty P. hadde et kirkepoliti i bobbyhjelmer med krusifiks på toppen.

Anonym sa...

Hmm. litt emmen bismak etter å ha disset de som kommenterer her. Jeg mener jo ikke at folk som kommenterer her er duster. Eller at folk som mener noe annet enn meg er duster. Skal man ha meninger i det hele tatt må man evne å skille sak og person. Så sorry.

Det jeg egentlig skulle si, data fra statcounteren min:

Unique /First/Returning Visitors
Wednesday 290 200 163
Tuesday 300 190 154
Monday 51 43 26
Sunday 26 22 14
Saturday 23 22 12

Jeg tror besøkssnittet mitt var 32. Altså nidoblet du snittet mitt med denne postingen, og det ikke på to fulle dager engang. Er du klar over hvilken makt du har, kvinne?

Anonym sa...

Beklager at jeg kalte deg dum, Eskil. Men når to parter strides om en sak (Muhammed-tegninger), og den ene siden blir vildelig mot den andre, hva er da logikken i å bruke loven mot den siden som *ikke* har utøvd vold?

Hvorfor skal de som ikke mener man skal brenne og drepe for Muhammed-tegningene få blasfemiparagrafen brukt mot seg "fordi" de som brenner og dreper for Muhammed-tegningene har væt voldelige?

Skal det prinsippet gjelde i enhver konflikt?

Esquil sa...

Alt i orden du. Jeg er ikke så politisk av meg og ikke glad i debattere. Men jeg kan prøve å klargjøre hva jeg mente.

For meg handler livet ikke om å ri prinsipper. For meg handler ikke livet om å vokte grensene i ytringsfriheten. For meg handler livet om mennesker. Bare mennesker. Og når mennesker kan bli så opphisset av tegninger at de omkommer i tumultene, må loven ta hensyn til det. Loven må ikke bygges etter hvordan menneskene bør være, men etter hvordan de er.

Mennesker er knyttet sammen med usynlige bånd. Om du i dag ikke føler hvor vidtrekkende disse båndene er, vil du kanskje oppdage det senere i livet. Det har jeg gjort.

Fritt etter Martin Luther King: Intet menneske er en øy. Vi er alle del av det samme fastlandet, hver menneskeskjebne forbundet til hvert menneske. Så når et menneske dør, og klokkene ringer på kirkegården, ikke spør hvem de ringer for.
De ringer for deg.

Anonym sa...

Tenker du på de som ble drept fordi de selv bega seg ut i protest-togene, så er jo det deres egen skyld.

Tenker du på de som ble drept av folk i protest-togene fordi de hevdet ytringsfrihet mot fanatikerne, så er det fanatikernes skyld. Svikter vi ikke da disse ved at vi da gir fanatikerne viljen deres?

Skal fanatikerne få viljen sin fordi de er så voldelige? Er det det du egentlig sier? A menneskenaturen er og bør være å gi etter for voldelige trusler?

VamPus sa...

Eskil; det var jo en glitrende historie - veldig flink du :-))

Solan sa...

anonymous, poeten Eskil er kul selv om jeg nå ikke akkurat er enig med ham om ytringsfrihet. Å være anonym er ikke like kult. IMHO.

Anonym sa...

Kjære Vampus! Du skriver glitrende, og innholdet ditt støtter jeg som regel. Men som fast leser av Per Egil Hegge i Aftenposten, klarer jeg ikke å dy meg.
Bakdelen, er bak på en del. Kan også brukes om f.eks baken din.
Fordeler og ulemper er altså noe annet. Og i ditt tilfelle, ble bakdel forvekslet med ulempe.
God helg!
FT029

Oystein Alsaker sa...

Min favorittlinje fra den sketsjen er forklaringen på hvorfor han har malt tre kristusfigurer: "The fat one balances the two skinny ones"...

Anonym sa...

Men det er faktisk lov å kalle en ulempe en bakdel. Jepp.

Anonym sa...

lol 8-|