Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, juni 13, 2006

Debatt i kveld

Lyst til å se en stakkars VamPus vri seg hjelpeløst i stolen under et stadig bombardement av spørsmål, påstander og kritikk av hennes støtte til det ondeste i verden (frihet for enkeltmennesket, demokrati og fritt marked)? Da er Dattera til Hagen på Grønland stedet for deg i kveld.

Debatt: Commies vs. markedsfundamentalister kl.18.45.

Det er allerede varslet at uansett hvordan debatten går så taper vi uansett (sitat hentet fra kommentarene i bloggen til kommunisten Mimir: "Forøvrig kommer nok verken Torbjørn "Grinerunker" Isachsen eller Vampus derfra i live, ikke på grunn av dine strålende retoriske evner, men mine 15 kompiser med balltre som venter utafor. Se etter oss, det er oss med de svarte finlandshettene."

Ting er som det pleier å være, med andre ord. Så møt opp og se Lille Blå og VamPus bli grisebanket - på den ene eller den andre måten.

Oppdatert:
Paal Leveraas skriver om debatten (loonies in real life) - og kaller til min store glede Lille Blå for.. vel, Lille Blå. HA HA HA HA..*kremt* Vi er egentlig venner altså. Egentlig. Eller bekjente. Perifere bekjente. Sånn på hils, liksom. HA HA HA...

Oppdatert II: Nå har jeg begynt å grue meg såpass til debatten at jeg går for plan B; alkohol. Plan A var å forsøke å gjøre en god figur, tror vi skal senke ambisjonsnivået til "figur" og så hyle innpå et par shots før debatten...kan jo bli gøy.

22 kommentarer:

Anonym sa...

Ah, jeg har alltid vært av den oppfatning at pøbler med balltre er uønskede elementer i enhver sammenheng. Så feil kan man altså ta!

Anonym sa...

Jeg ønsker deg riktig lykke til i debatten. Jeg går dessverre (???) glipp av den siden jeg skal ut å seile.

Anonym sa...

Heisann Vampus
Kanskje du kunne lage et aldri så lite redigert opptak av debatten og legge videosnutten ut på siden din. Balltreslagsmålet får vi uansett lese om i Dagbladet.

Anonym sa...

Vær full, det blir gøy. jeg lover å klappe, hvertfall høflig.

VamPus sa...

Meningspolitiet: det er svært romslig av deg :-)

Anonym sa...

Er eierne av stedet med på å arrangere det, altså så det blir en skikkelig "paneldebatt"? Eller blir det blå mot rød i blodig kamp rundt et bord fylt til randen av øl der ingen tilskuere får med seg noe som helst på grunn av trengsel rundt bordet?

Noen som tar med filmkamera? :D

Anonym sa...

Tomas het han, han som sa at: "Skummelt å oppdage at alle disse personene finnes i virkeligheten..."

Men det var jo riktig hyggelig og sånt:) Sjøl om de små blå klumpa seg litt sammen mot slutten av kvelden. Tsk, tsk.

Anonym sa...

Debattinnlegg:
Forsvaret har valgt å ikke sette ut FISBASIS på annbud i 2006. Istedenfor skal de overta mye av driften selv, etter AP's nye linje i ForsvarsDepartementet (Mars 2006).

I Stortingsproposisjon 1 (2005-2006)står detom FISBASIS:
...Prosjektets målsettinger er nådd, gjennomført raskere enn opprinnelig planlagt og med avtalt kvalitet...
Videre står det:
...Prosjektet ble gjennomført til en kostnad (post 45) av 1 170 mill. kroner. Kostnadsrammen for prosjektet er 1 357 mill. (2006-kroner). ..

Altså har outsourcingen spart det offentlige for 187 millioner, i forhold til budsjettert. Vi vet også at det offentlige, omtrent uten unntak, bruker opp budsjettet + litt til.

SBS har altså driftet systemet til Forsvaret godt, men Forsvaret skal likevel overta selv i 2006-07 - men de mangler personell. Totalt uforståelig, men helt i tråd med AP's politikk - hoppe når Valla sier hopp (Offisersforbundet har vært "kritisk" til outsourcing fra dag en.)

Anonym sa...

Synes du klarte deg greit, men synd jeg ikke rakk å spørre om hva en grinerunker er...:-(

Anonym sa...

Hmm. Ser at bloggerne begynner å komme med mer diskusjonstemaer og verbale fights nå som det nærmer seg agurk-tid og streikene ødelegger for ditten og datten. Å samle seg sammen med andre bloggere og folk som er noenlunde mer oppdatert på den politiske front og la debattnivået komme igang med et saklig nivå i et uhøytidlig verbal(istisk) diskusjonsmåte kan nok bli stort og interessant nok.

Noe for fremtidens politikere å øve seg opp før stortinget talerstol og mikrofoner bli stikket rett opp i fjeset?

Hilsen tse tse fluen som lett ser det at det skjer noe på den politiske delen av blogg-fronten. Eller har denne hendelsen nøyaktig hendt før?

Anonym sa...

Så har alle våknet etter dagen derpå. Jeg hadde selv bestilt fly til Oslo for å rekke denne begivenheten og det var absolutt verdt det. Derfor tillater jeg meg nå å oppsummere debatten med terningkast til deltagerne. Min egen omfavnelse av flaska kan ha hindret meg å å få med viktige moment, men nå som lever'n har vunnet kampen mot alkoholen i kråpn min er dette magefølelsen jeg sitter igjen med.

MIMIR: Terningkast 5
For en herlig figur! Du ser ut som en hobbit, men har sjarm og selvtillit til å erobre uttallige Stalinist-inners hjerter. Humoren satt, den kvikke replikken likeså. Når Mimir ikke sitter igjen som seiersherre er det fordi følelsene og etikken ikke ble fulgt opp av logiske resonnementer. Selv etter tre ganger maktet du ikke å komme opp med et føkkings land der planøkonomi har vært noen større suksess enn markedsøkonomi. Men men...den dagen du omsider har fullført sam.fuck'en og fått mer hår i underlivet enn på hodet venter jeg meg legendariske øyeblikk og mange spennende ideologiske debatter i årene som kommer.

TORBJØRN RØE ISAKSEN: Terningkast 6
Som ved tidligere anledninger viste du din eminens, og snakket om kapitalismen så det appellerte til hjertet og sjelen. Erna Solberg og Maggie Thatcher ville fått en tåre i øyenkroken dersom de hadde overvært dine kapitalistiske visjoner som det reelle og varmeste samfunnet det er. "Communism doesn't work, because people like to own stuff". Debattens soleklare vinner! Strategien å satse på øl'et var vellykket og etter antallet tomme ølglass imponerte du også med din blærekapasitet!! (Eller var det fordi du svetta sånn?!?) Tobben du er et retorisk geni! Nå håper jeg du makter å endre Unge Høyre fra å være den organisasjonen i Norge med mest til felles med Hitler-Jugend til å bli like individorientert som raddissene i Blitz-huset. Skulle politikken kjede deg har du i det minste en fremtid som rapper. I avslutningstalen glødet du som Ravi i festhumør!

HEIDI "VAMPUS" NORDBY LUNDE: TERNINGKAST: 3
Beklager Vampus, men dette var ikke din aften. Du fremsto som mer anonym og ikke så giftig i tungen som jeg vet du er på gode dager. Muligens hadde Tobben tatt monopol på rølpefaktoren som i forkant hadde blitt satt som merkelapp på deg. Ingen fare, beretningen fra Bosnia var det eksempelet fra virkeligheten alle de engasjerte sosialistene trengte for å dvele ved sine egne marxistiske visjoner. Dessuten vet jeg hvor fantastisk debattant du er. For 10 år siden satt jeg som publikum på Holmgang mens du satt for fridemokratene og argumenterte for legalisering av hasj. Vampus, mitt Orakel, sjelevenn, våte drøm og idol -til tross for at jeg holder meg til flaska har jeg elsket deg helt siden da!!

LIV GULBRANDSEN: Terningkast 2
Snakk om å være fisk på land! Der de tre andre debattantene sjarmerte publikum med snerte kommentarer og glimt i øyet fremsto du som ukarismatisk og sutrete. Forklaringen om hvordan du ønsket John Bernander til steder sola aldri skinner var nok litt malplassert og selv etter etterlysninger fra Tobben klarte du ikke å forklare hvorfor man får mer frihet i et samfunn der ingen trenger å ta ansvar for noe som helst. Sorry Liv, jeg tror du på bedre dager begeistrer mer gjennom eteren på P3 enn foran en lettere bedugget forsamling. Engasjement har du i det minste!

Anonym sa...

Jeg syns det var morsomt, jeg. God underholdning. Og sinnsykt digg at det var så varmt!
(hoho)
Kritiske merknader fåes, som vanlig, hos Meningspolitiet.

Elvis Bling Laden sa...

En "grinerunker", mine damer og herrer, det er en person som griner og runker samtidig. Det er et menneske som er absolutt på bånn.

For min del var det kult. Jeg satt i sola å drakk vin når dere var inne, fikk snakka med alle de involverte, og blei påspandert øl. Så gikk jeg å så releasepartyet til Karpe Diem. Og det var sol hele dagen. Tjoho!

Anonym sa...

Typisk sosialister å rakke ned på de svakeste i samfunnet, grinerunkerne og blåbloggerne.

Anonym sa...

Well done!
[url=http://azubbryv.com/vtiw/kewz.html]My homepage[/url] | [url=http://lrpfkgts.com/jvse/aqqt.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Great work!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Great work!
http://azubbryv.com/vtiw/kewz.html | http://qdgeenks.com/dbhs/qzqu.html

Anonym sa...

xanax
buy xanax online
buy xanax
xanax side effects
xanax no prescription
order generic xanax online with no prescription
xanax online
xanax overnight
xanax addiction
cheap xanax
xanax bars
xanax withdrawal
xanax effect
xanax overdose
generic xanax
Generic Valium
Valium Mexico Online
Valium Overdose
What Does Valium Look Like
Cheap Valium

http://Urlcut.net/mywpsiu6 xanax
http://Urlcut.net/mywpsiu7 buy xanax online
http://Urlcut.net/mywpsiu8 buy xanax
http://Urlcut.net/mywpsiu9 xanax side effects
http://Urlcut.net/mywpsiuq xanax no prescription
http://Urlcut.net/mywpsiuw order generic xanax online with no prescription
http://Urlcut.net/mywpsiue xanax online
http://Urlcut.net/mywpsiur xanax overnight
http://Urlcut.net/mywpsiut xanax addiction
http://Urlcut.net/mywpsiuy cheap xanax
http://Urlcut.net/mywpsiuu xanax bars
http://Urlcut.net/mywpsiui xanax withdrawal
http://Urlcut.net/mywpsiuo xanax effect
http://Urlcut.net/mywpsiup xanax overdose
http://Urlcut.net/mywpsiua generic xanax
http://Urlcut.net/mywpsiuv Valium Mexico Online
http://Urlcut.net/mywpsiub Valium Overdose
http://Urlcut.net/mywpsiun What Does Valium Look Like
http://Urlcut.net/mywpsium Cheap Valium

Anonym sa...

herbal phentermine
lowest price phentermine with free shipping
no prescription phentermine
online buy
online no prescription phentermine
online phentermine
order phentermine online
order phentermine
overnight phentermine
phentermine 37
phentermine boards
phentermine buy online
phentermine c o d
phentermine cheap
phentermine cod
phentermine diet pills diet pills
phentermine diet pills
phentermine forum
phentermine hcl
phentermine mastercard


http://shrinkalink.com/6218 herbal phentermine
http://shrinkalink.com/6219 lowest price phentermine with free shipping
http://shrinkalink.com/6220 no prescription phentermine
http://shrinkalink.com/6221 online buy
http://shrinkalink.com/6222 online no prescription phentermine
http://shrinkalink.com/6223 online phentermine
http://shrinkalink.com/6224 order phentermine online
http://shrinkalink.com/6225 order phentermine
http://shrinkalink.com/6226 overnight phentermine
http://shrinkalink.com/6227 phentermine 37
http://shrinkalink.com/6228 phentermine boards
http://shrinkalink.com/6229 phentermine buy online
http://shrinkalink.com/6230 phentermine c o d
http://shrinkalink.com/6231 phentermine cheap
http://shrinkalink.com/6232 phentermine cod
http://shrinkalink.com/6233 phentermine diet pills diet pills
http://shrinkalink.com/6234 phentermine diet pills
http://shrinkalink.com/6235 phentermine forum
http://shrinkalink.com/6236 phentermine hcl
http://shrinkalink.com/6237 phentermine mastercard

Anonym sa...

http://rio.st/996

http://rio.st/996 shemale porn

[url=http://rio.st/996]shemale porn[/url]

http://rio.st/996

shemale porn

Anonym sa...

http://www.propension.net/shemale-porn.html
http://www.propension.net/shemale-porn.html shemale porn
shemale porn

[URL="http://www.propension.net/black-shemale-movie.html"]black shemale movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-movie-download-free.html"]shemale movie download free[/URL]
[URL="http://www.propension.net/free-black-shemale-movie.html"]free black shemale movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/hardcore-shemale-porn.html"]hardcore shemale porn[/URL]
[URL="http://www.propension.net/hot-shemale-fuck-movie.html"]hot shemale fuck movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/free-shemale-movie-thumb.html"]free shemale movie thumb[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-movie-post.html"]shemale movie post[/URL]
[URL="http://www.propension.net/ass-free-porn-round-shemale.html"]ass free porn round shemale[/URL]
[URL="http://www.propension.net/free-shemale-porn-vids.html"]free shemale porn vids[/URL]
[URL="http://www.propension.net/young-porn-shemale.html"]young porn shemale[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-cum-shot-movie.html"]shemale cum shot movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/free-shemale-fucking-movie.html"]free shemale fucking movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-porn-links.html"]shemale porn links[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-on-girl-movie.html"]shemale on girl movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/porn-shemale-slut-tit-transexual.html"]porn shemale slut tit transexual[/URL]
[URL="http://www.propension.net/dominant-shemale-movie.html"]dominant shemale movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-movie-thumb.html"]shemale movie thumb[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-movie-trailer.html"]shemale movie trailer[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-porn-star-vanity.html"]shemale porn star vanity[/URL]
[URL="http://www.propension.net/movie-shemale-slave.html"]movie shemale slave[/URL]
[URL="http://www.propension.net/free-movie-picture-sex-shemale.html"]free movie picture sex shemale[/URL]
[URL="http://www.propension.net/asian-shemale-movie-gallery.html"]asian shemale movie gallery[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-movie.html"]shemale movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-porn-xxx.html"]shemale porn xxx[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-movie-clip.html"]shemale movie clip[/URL]
[URL="http://www.propension.net/free-fuck-movie-of-shemale.html"]free fuck movie of shemale[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-fucking-porn.html"]shemale fucking porn[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-movie-gallery.html"]shemale movie gallery[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-porn-vids.html"]shemale porn vids[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-cartoon-porn.html"]shemale cartoon porn[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-toon-porn.html"]shemale toon porn[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-cock-movie.html"]shemale cock movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-movie-.com.html"]shemale movie .com[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-strokers-movie.html"]shemale strokers movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-porn-picture.html"]shemale porn picture[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-porn-star.html"]shemale porn star[/URL]
[URL="http://www.propension.net/latina-shemale-movie.html"]latina shemale movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-cartoon-movie.html"]shemale cartoon movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-movie-tgp.html"]shemale movie tgp[/URL]
[URL="http://www.propension.net/anime-movie-shemale.html"]anime movie shemale[/URL]
[URL="http://www.propension.net/free-shemale-porn-movie.html"]free shemale porn movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-porn-torrent.html"]shemale porn torrent[/URL]
[URL="http://www.propension.net/free-shemale-porn-site.html"]free shemale porn site[/URL]
[URL="http://www.propension.net/free-shemale-sex-movie.html"]free shemale sex movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/how-to-be-in-a-shemale-porn.html"]how to be in a shemale porn[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-movie-archive.html"]shemale movie archive[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-daily-movie.html"]shemale daily movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/free-shemale-cum-shot-movie.html"]free shemale cum shot movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/free-ebony-shemale-movie.html"]free ebony shemale movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/free-shemale-cum-movie.html"]free shemale cum movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/free-porn-shemale-video-clip.html"]free porn shemale video clip[/URL]
[URL="http://www.propension.net/big-dick-shemale-movie.html"]big dick shemale movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/free-shemale-movie-gallery.html"]free shemale movie gallery[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-movie-pic.html"]shemale movie pic[/URL]
[URL="http://www.propension.net/big-cock-shemale-movie.html"]big cock shemale movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/free-asian-shemale-porn.html"]free asian shemale porn[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-cum-movie.html"]shemale cum movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/ebony-free-movie-porn-shemale.html"]ebony free movie porn shemale[/URL]
[URL="http://www.propension.net/free-shemale-porn-star.html"]free shemale porn star[/URL]
[URL="http://www.propension.net/free-shemale-xxx-movie.html"]free shemale xxx movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/download-kabuki-movie-shemale.html"]download kabuki movie shemale[/URL]
[URL="http://www.propension.net/black-movie-porn-shemale.html"]black movie porn shemale[/URL]
[URL="http://www.propension.net/free-shemale-movie.html"]free shemale movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-porn-review.html"]shemale porn review[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-porn-movie.html"]shemale porn movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/jerking-shemale-movie.html"]jerking shemale movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/free-black-shemale-porn-movie.html"]free black shemale porn movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/free-shemale-porn-clip.html"]free shemale porn clip[/URL]
[URL="http://www.propension.net/teen-shemale-porn.html"]teen shemale porn[/URL]
[URL="http://www.propension.net/asian-shemale-porn.html"]asian shemale porn[/URL]
[URL="http://www.propension.net/hentai-shemale-movie.html"]hentai shemale movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/black-shemale-porn-star.html"]black shemale porn star[/URL]
[URL="http://www.propension.net/black-shemale-porn.html"]black shemale porn[/URL]
[URL="http://www.propension.net/lesbian-and-shemale-porn.html"]lesbian and shemale porn[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-long-movie.html"]shemale long movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/free-shemale-movie-full-length.html"]free shemale movie full length[/URL]
[URL="http://www.propension.net/cartoon-movie-sex-shemale.html"]cartoon movie sex shemale[/URL]
[URL="http://www.propension.net/shemale-huge-dick-movie.html"]shemale huge dick movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/asian-shemale-movie.html"]asian shemale movie[/URL]
[URL="http://www.propension.net/black-shemale-porn-clip.html"]black shemale porn clip[/URL]
[URL="http://www.propension.net/anime-shemale-porn.html"]anime shemale porn[/URL]
[URL="http://www.propension.net/hottest-movie-quality-scene-shemale.html"]hottest movie quality scene shemale[/URL]
[URL="http://www.propension.net/download-shemale-movie.html"]download shemale movie[/URL]

Anonym sa...

http://www.propension.net/shemale/shemale-directory-porn-star.html shemale directory porn star
http://www.propension.net/shemale/teen-shemale-porn.html teen shemale porn
http://www.propension.net/shemale/free-porn-shemale-video-clip.html free porn shemale video clip
http://www.propension.net/shemale/porn-shemale-thumb.html porn shemale thumb
http://www.propension.net/shemale/free-shemale-porn-picture.html free shemale porn picture
http://www.propension.net/shemale/how-to-be-in-a-shemale-porn.html how to be in a shemale porn
http://www.propension.net/shemale/shemale-toon-porn.html shemale toon porn
http://www.propension.net/shemale/shemale-cartoon-porn.html shemale cartoon porn
http://www.propension.net/shemale/link-mmx.com-mmx.com-porn-porn-shemale-shemale-site-video-video.html link mmx.com mmx.com porn porn shemale shemale site video video
http://www.propension.net/shemale/free-shemale-porn-pic.html free shemale porn pic
http://www.propension.net/shemale/free-shemale-porn-site.html free shemale porn site
http://www.propension.net/shemale/brazilian-shemale-porn.html brazilian shemale porn
http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-star-vanity.html shemale porn star vanity
http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-pictures.com.html shemale porn pictures.com
http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-vids.html shemale porn vids
http://www.propension.net/shemale/free-shemale-and-gay-porn.html free shemale and gay porn
http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-movie-gallery.html shemale porn movie gallery
http://www.propension.net/shemale/free-pic-porn-shemale-tranny.html free pic porn shemale tranny
http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-review.html shemale porn review
http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-trailer.html shemale porn trailer
http://www.propension.net/shemale/ebony-free-movie-porn-shemale.html ebony free movie porn shemale
http://www.propension.net/shemale/free-shemale-porn-movie-clip.html free shemale porn movie clip
http://www.propension.net/shemale/free-black-shemale-porn.html free black shemale porn
http://www.propension.net/shemale/free-shemale-porn-vids.html free shemale porn vids
http://www.propension.net/shemale/asian-shemale-porn.html asian shemale porn
http://www.propension.net/shemale/free-shemale-porn.html free shemale porn
http://www.propension.net/shemale/ass-free-porn-round-shemale.html ass free porn round shemale
http://www.propension.net/shemale/porn-shemale-slut-tit-transexual.html porn shemale slut tit transexual
http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-star-name.html shemale porn star name
http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-clip.html shemale porn clip
http://www.propension.net/shemale/shemale-tranny-porn.html shemale tranny porn
http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-gallery.html shemale porn gallery
http://www.propension.net/shemale/oral-porn-shemale.html oral porn shemale
http://www.propension.net/shemale/porn-shemale-with-woman.html porn shemale with woman
http://www.propension.net/shemale/free-shemale-porn-star.html free shemale porn star
http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-picture.html shemale porn picture
[URL=http://www.propension.net/shemale/shemale-directory-porn-star.html]shemale directory porn star[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/teen-shemale-porn.html]teen shemale porn[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/free-porn-shemale-video-clip.html]free porn shemale video clip[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/porn-shemale-thumb.html]porn shemale thumb[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/free-shemale-porn-picture.html]free shemale porn picture[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/how-to-be-in-a-shemale-porn.html]how to be in a shemale porn[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/shemale-toon-porn.html]shemale toon porn[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/shemale-cartoon-porn.html]shemale cartoon porn[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/link-mmx.com-mmx.com-porn-porn-shemale-shemale-site-video-video.html]link mmx.com mmx.com porn porn shemale shemale site video video[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/free-shemale-porn-pic.html]free shemale porn pic[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/free-shemale-porn-site.html]free shemale porn site[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/brazilian-shemale-porn.html]brazilian shemale porn[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-star-vanity.html]shemale porn star vanity[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-pictures.com.html]shemale porn pictures.com[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-vids.html]shemale porn vids[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/free-shemale-and-gay-porn.html]free shemale and gay porn[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-movie-gallery.html]shemale porn movie gallery[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/free-pic-porn-shemale-tranny.html]free pic porn shemale tranny[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-review.html]shemale porn review[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-trailer.html]shemale porn trailer[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/ebony-free-movie-porn-shemale.html]ebony free movie porn shemale[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/free-shemale-porn-movie-clip.html]free shemale porn movie clip[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/free-black-shemale-porn.html]free black shemale porn[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/free-shemale-porn-vids.html]free shemale porn vids[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/asian-shemale-porn.html]asian shemale porn[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/free-shemale-porn.html]free shemale porn[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/ass-free-porn-round-shemale.html]ass free porn round shemale[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/porn-shemale-slut-tit-transexual.html]porn shemale slut tit transexual[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-star-name.html]shemale porn star name[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-clip.html]shemale porn clip[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/shemale-tranny-porn.html]shemale tranny porn[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-gallery.html]shemale porn gallery[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/oral-porn-shemale.html]oral porn shemale[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/porn-shemale-with-woman.html]porn shemale with woman[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/free-shemale-porn-star.html]free shemale porn star[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-picture.html]shemale porn picture[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-video.html]shemale porn video[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/anime-shemale-porn.html]anime shemale porn[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/hardcore-shemale-porn.html]hardcore shemale porn[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/hentai-shemale-porn.html]hentai shemale porn[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/free-shemale-porn-gallery.html]free shemale porn gallery[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/exotic-free-porn-shemale.html]exotic free porn shemale[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-torrent.html]shemale porn torrent[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/cartoon-only-porn-shemale.html]cartoon only porn shemale[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-movie.html]shemale porn movie[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-star.html]shemale porn star[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-xxx.html]shemale porn xxx[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-site.html]shemale porn site[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/black-shemale-porn-star.html]black shemale porn star[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/angel-clips.com-porn-shemale.html]angel clips.com porn shemale[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/free-shemale-porn-clip.html]free shemale porn clip[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/lesbian-and-shemale-porn.html]lesbian and shemale porn[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/free-shemale-porn-movie.html]free shemale porn movie[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/shemale-fucking-porn.html]shemale fucking porn[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/free-latina-porn-shemale.html]free latina porn shemale[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/best-shemale-porn.html]best shemale porn[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/ebony-shemale-porn.html]ebony shemale porn[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/black-shemale-porn-clip.html]black shemale porn clip[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/free-asian-shemale-porn.html]free asian shemale porn[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/free-black-shemale-porn-movie.html]free black shemale porn movie[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/hot-shemale-porn.html]hot shemale porn[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/black-movie-porn-shemale.html]black movie porn shemale[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-star-list.html]shemale porn star list[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/young-porn-shemale.html]young porn shemale[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/shemale-porn.html]shemale porn[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/porn-shemale-transsexualz.html]porn shemale transsexualz[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/all-shemale-sex-porn.html]all shemale sex porn[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/free-shemale-porn-trailer.html]free shemale porn trailer[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/free-shemale-porn-video.html]free shemale porn video[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-pic.html]shemale porn pic[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/shemale-porn-links.html]shemale porn links[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/black-nefertiti-porn-shemale-video.html]black nefertiti porn shemale video[/URL]
[URL=http://www.propension.net/shemale/black-shemale-porn.html]black shemale porn[/URL]