Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, juni 22, 2006

Kreket vil hjem

Mullah Krekar siteres igjen med sine nesegruse beundring for terrorister, og sier til Dagbldet.no at han vil reise til Irak for å kjempe mot USA;

- Jeg sier til deg; Hvis jeg blir fri... og jeg håper å bli fri til reise hjem til Irak for å krige mot amerikanere, fordi de kom til mitt land med soldater og har ødelagt min religion, min siviliasasjon, min kultur og mitt land. Hvis jeg hadde reisedokumenter, ville jeg vært i Irak eller vært drept nå.

Og jeg skal ta dette sakte; Who. The. FUCK. Is. Stopping. You?

Oppdatert: Arbeids- og integreringsminister Bjarne Håkon Hanssen lover å fikse flybillett, reisedokumenter og taxi. Skulle det butte på kan sikkert FrPs stortingsgruppe bidra med noen kronasjer. Heck! JEG spytter gjerne i penger..

27 kommentarer:

Anonym sa...

i og med at denne mannen og gruppa hans er skyldig i selvmordsbombeaksjoner, krigsforbrytelser, tortur og drap/henrettelser av sivile kunne det vel heller verdt en ide å sende han til krigsforbryterdomstolen i Haag?

VamPus sa...

...hvis han er villig å dø i kampen mot USA, så er jeg villig til å akseptere det..

Anonym sa...

Jeg har heller ingen problemer med å la ham dra. Er det ikke egentlig det vi alle ønsker?

Anonym sa...

Jeg foreslår at vi tatoverer nasse nøff og en blink i panna hans og shipper ham nedover.

Anonym sa...

Kan ikke noen gi mannen en kniv for å så kaste ham over gjerdet til den Amerikanske ambassaden?

Nemo sa...

Den beste måten å sende slike kolli hjem på?

Rekende på en fjøl...

Mannen har desverre ikke guts nok til å gjøre alvor av "trusselen" om å reise.

JK sa...

Amen. Videre kommentar er vel egentlig unødvendig.
Det er synd at det ikke er mulig å få stilt mannen for retten og få ham dømt. Når det ikke er mulig er det på tide å sende ham ut slik det er vedtak om.

Anonym sa...

Jeg har aldri skjønt hvorfor han er her i utgangspunktet.

Anonym sa...

Som vanlig har nok norges mest berømte mullah det kun i kjeften. Bjarne Håkon Hansen kan godt stille med papirer og flybillett, ja til og med lommepenger så han ikke skal være pengelens når ham kommer "hjem" til Kurdistan, men han reiser nok ikke denne gangen heller!

geirronimo sa...

Hmm - det er nok ikke slik at Krekar gir et godt bilde av den gjennomsnittlige iraker...

Norge har forpliktelser, og en av de er at hvis det ikke er sikkert for personen, så sender vi ikke ut noen. I det lengste tror jeg at det er det riktige også.

Hvis Krekar har gjort seg skyldig i krigsforbrytelser, vil jeg anta at en domstol ledet av FN hadde vært tingen. Hvis han gjør seg skyldig i brudd på norsk lov, så skal han dømmes i Norge, og sone straffen for det - vi lever tross alt i et sivilisert samfunn - og det er tross alt gjerninger, ikke ord, man dømmer !

Anonym sa...

Virker ikke som han har så høy stjerne blant norske muslimer heller.

Anonym sa...

Slenger gjerne en slant i kassa for å få det kreket ut av landet.

Eirik Løkke sa...

Krekar vil gjerne slåss mot amerika for Islam, dette ønske må vi gjerne oppfylle. Sier som Norman Swarzkopf:

"Vi skal ikke dømme noen til himmel eller helvete det er det bare GUD som kan gjøre. Det eneste vi skal er å arrangere møte"

Anonym sa...

Kan alltids høre med Shabana Rehman om hun vil bære ham ombord i flyet for oss...

Anonym sa...

Hvis Krekar vil til Irak, kan han få reisedokumenter på dagen. Han skal også få penger til flybilletter og taxi og hele greia. Hvis han sjøl kan tenke seg det, så kan det gå, sier Hanssen til NRK.

De var gode ord fra Hansen

Selvmordsvest kan han vel plukke opp på veien.

Anonym sa...

Er det ikke bedre at han er i Norge og kjemper mot byråkratiet enn at han lager kødd for amerikanerne???? Vis nå litt strategisk gangsyn!

Anonym sa...

hvis han er så kin på å sloss mot amerikanerne, hvorfor kan han ikke ta med seg et luftgevær og angripe den amerikanske ambassaden? :-)

da vil han jo få sjansen til å bli en martyr, og så blir alle fornøyde.

Anonym sa...

Bare vent til du selv blir mor (He he)

Anonym sa...

Ja, hvorfor i huleste er denne mannen fortsatt her i landet???!! Jeg blir gjerne med og spleiser på flybillett; trenger han transport til Gardermoen så stiller jeg med egen bil! Vi har nok religiøse skrullinger her i landet som det er, om vi ikke skal importere flere.........

Anonym sa...

Håper inderlig at dette kreket reiser en gang for alle, og at vår regjering kan stenge han ute for livstid!! Jeg fatter rett og slett ikke at han kan sitte i hovedstaden å diktere både stat, regjering og kommune!! Han irriterer meg så inn i granskauen at jeg skjelver i raseri hver gang han viser trynet sitt på skjermen.

Jeg tror faktisk at han er for FEIG til å reise tilbake til sitt Kurdistan. Det å leke krig i fjellheimen er ikke det samme som å involvere seg i en ordentlig krig!!!!!!!!

Det er lett å snakke i store ord fra et trygt land der ytringsfriheten regjerer, og der man ikke blir torturert og drept fordi man har meninger som ikke stemmer overens med myndighetene!!!!

Mathias sa...

Jeg tror ikke Fpr vil gi så mye som en krone. Med Krekar ute av landet vil nok Frp miste en del stemmer.

Anonym sa...

Takk Solberg og regjeringen hun var medlem i for mangel på handlekraft. Hun har ikke ett eneste holdbart argument for å ikke ha sendt ut krekar når hun var i regjering, om hun hadde lyst. UDI må følge norske lover,, storting bestemmer lovene og regjeringen hadde flertall sammen med FrP.

Grym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Men har de ikke nok problemer i Irak, om vi ikke skal sende dem Mulla Kreakar også?

Er det ingen som tenker på de stakkars irakerne?

Grym sa...

Hva med å sende ham til USA, for deretter å varsle hans annkomst?
Grimbrand er ingen stor tilhenger av dagens amerikanske politikk, men de bruker ihvertfall ikke silkehansker der borte.
Norske myndigheter har ett og annet å lære av USA når det gjelder behandling av terrorister.

Anonym sa...

Gerronimo:
Vi kan vist ikke sende ham hjem, for han har vist gjort så mye F hjemme at han risikerer vist å bli skutt eller noe om han viser trynet sitt.
Men om han vil reise hjem derimot... så skal ikke jeg hindre ham.

Writern:
Ham kjemper da ikke mot noe byråkrati. Han gjemmer seg da bak det for harde livet. Hadde han ikke hatt så mye ullent byråkrati å gjemme seg bak. (Montro om han har brukt smutthullet rundt seksuell legning enda??) Så hadde han vel vært i Bagdad tidsnok til å se Tomahawk i aksjon. As is, så sørger han vel bare for at saksgangen går dobbelt så tregt for alle andre som søker asyl.

Anonym sa...

Det er en ting jeg ikke forstår. Krekar kan ikke utvises fordi det er risiko for hans liv.

Når unge soldater blir satt i en krigsmaskin og sendt inn i en krigssone er det en selvfølge at de risikerer livet. Da skal det aksepteres.

Snart får vi denne Iqbal som har voldtatt og drept dattera si til landet fordi han også er så verneverdig.
Hvor er logikken?