Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, januar 09, 2009

Cocktailparty

Fikk akkurat en litt overraskende invitasjon til å delta i et cocktailparty imorgen fra en i Rødt. Det som var litt mindre overraskende var at arrangementet begynner allerede kl. 14.00. Det er jo i all anstendighets navn litt tidlig for et cocktailparty, men man kan jo ikke forvente at commies kan etikette.

Men siden jeg først kommer til å være på Høyres hus på den tiden, så kan man jo alltids svinge bortom stortinget. Hyggelig å bli invitert.

Hvem er forresten han der Molotov?

20 kommentarer:

Politikk i Enebakk sa...

Er dette et selskap hvor du tar med deg din egen stein, MC-hjelm og halstørkle ? På forhånd bør du rekognosere hvilken butikk du vil "besøke" slik at du vet hva du kan "ta" med deg hjem. Er du riktig flink kan du sikker overnatte hos onkel slik at du slipper å gå hjem etter "festen"

VamPus sa...

Høyre-folk har da alltid egne (sikker på at du ikke mente edle?) steiner på seg ved festlige anledninger. Diamanter, rubiner etc. Halstørkle fra Hermés. Hva man skal med hjelm vet jeg ikke helt. En ny trend jeg ikke har fått med meg?

Politikk i Enebakk sa...

Det kan være kjekt med hjelm dersom noen "partykillers" fra Storbergets ikke-alltid-friske-politimenn dukker opp og dasker rundt seg med sine vemmelige batonger fra Norsk Stål AS. Ekte selskapsløver i utlandet blir avbildet med hjelm.
mvh
John-Arne

Richard sa...

Begynner også å bli vanskelig å få tak i ansiktsmasker med luftrensere inneygd i Oslo. Lukter det rart på slike fester?

Tiram sa...

Molotov var ein sovjetisk politikar og diplomat, til opplysning.

Windingstad sa...

Mon tro om det blir dyrepark, fyrverkeri og sisten på denne festen også?

Ghost of Goldwater sa...

Når begynte du å bli prippen på drekking klokken 14? Er det din definisjon på hvit uke, eller...?

VamPus sa...

tiram: Nei, gosh, var molotov en sovjetisk politiker. Hvem ville trodd det?
Windingstad: Hold gassmaskene klare.
Ghost: Neida, neida, men du vet. Man må holde på formene. Det er forskjell på formiddagschampagne og cocktailparty. Bare spør Wenche Foss!

B sa...

Hey, min bror er blå og kan så lite etikkette at han giftet seg overraskende rett før mitt lenge planlagte og velkjente bryllup. Er vel mer personskapt, det der kunnskapet om etikette ;) Have fun whatever you do, though ;)

Anonym sa...

De som mener noen bekjente har behov for det, kan allerede gjøre seg ferdig med noen gaveinnkjøp til neste jul. Finnes bøker om "Skikk og bruk."
Mener forøvrig at en eller annen høytstående person har uttalt at det viktigste er å vite hva som er skikk og bruk, for kan man reglene, er man så trygg på seg selv at man ikke behøver følge disse. Hm

Anonym sa...

Siden det er Rødt får man vel anta at det er Bloody Mary's som serveres. Med ekte jødeblod.

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=2JBpVAj4ILM&feature=channel_page

Jeg så denne videoen for en tid tilbake. Dette er en bit av en dokumenter som har vært sendt i USA der de er rystet over Sverige.

Den er rystende og den har rystet endel mennesker i Sverige som ikke helt har vært klar over hvordan folk utenfor Europa ser på Sverige. Dette er en advarsel om hva som kan skje her i landet vårt hvis vi ikke stopper dette og stemmer på det eneste partiet som idag er villige til å redde oss fra denne volden og galskapen. Siv Jensen.

Jeg ber dere tenke grundig over dette og stem på henne selv om det er mye dere er uenige i med henne. Det viktigste er å stoppe innførselen nå.

http://www.youtube.com/watch?v=2JBpVAj4ILM&feature=channel_page

Puselur sa...

Jeg pleier nå å si "It's cocktail hour somewhere!"

Anonym sa...

Coktail på Stortinget kl. 14. Invitasjon fra Rødt...

I dag kl 14 er Blitz medarrangør i "La Gaza leve" utenfor Stortinget kl 14. I formulering på sin hjemmeside kan det tolkes som om de oppfordrer til vold.

Ckktail party eller MOLOTOVCOKTAILS kl 14. Personlig hadde jeg uteblitt eller kommet i værneutstyr inkludert den anbefalte hjelmen, som ikke er en ny trend, men en nødvendighet for å våge seg en tur i Oslo sentrum

Fredrik Mellem sa...

Helt utrolig at disse politiske neandertalerne omtales som "aktivister på venstrefløyen."

De arbeider jo notorisk for økt oppslutning om FrP.

Politikk i Enebakk sa...

Som alltid hvor VamPus er invitert så blir det skikkelig fest! Også i ettermiddag har det tydeligvis tatt helt av igjen. Spørsmålet er: Hvor er VamPus ?
Alt A - trygt hjemme
Alt B - hos onkel P
Alt C - løpende rundt i sentrum med Hermes tørkle over ansiktet
Hva tror du ?

Anonym sa...

I hvertfall ikke hjemme.
kanskje på vei til mottagelseskomiteen for Erik Fosse og Mads Gilbert som har passsert grensen til Egypt og er på vei hjem og til påfølgende velkomstmiddag hos Siv Jensen.

Men vi er jo bekymret og oppfordrer Vampen til å melde fra så snart hun er på trygg grunn.

IvarE sa...

Ved anledning kan du komme innom for en coctail hos meg. Sikkert ikke fullt så spennende, men dog allikevel...
:)

Tiram sa...

VamPus: Du spurte jo ... :P

Anonym sa...

Molotov var i hvert fall "populær" nok til at den finske ALKO masseproduserte en cocktail til ham.

(Det er da mye mer givende å lese historie enn å løpe rundt i gatene.)