Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

søndag, januar 25, 2009

Små grønne menn

Dagbladet spekulerte i om små grønne menn hyllet Obama på innsettelsesdagen. Kanskje de er glade for at USA har fått en president som ikke bare vil bringe fred på jord, mette millioner med fem fisk og løse den evige gåten om hva som kom først - høna eller egget, samtidig som han gjenoppretter energibalansen mellom jorden og resten av universet?

Små grønne menn hyller Obama...

Det holder liksom ikke med et samlet norsk pressekorps?

7 kommentarer:

MortenM sa...

At en ikke vurderte tanken om at disse små grønne mennene egentlig var McCain-supportere som kom for å protestere viser media sin foroutinntatte holdning til denne saken.

"Green men for McCain"

jostein sa...

Kven som kom først av høna og egget?
http://www.cartoonstock.com/lowres/oha0058l.jpg

Erik sa...

Kan virke som de hadde forvekslet det med jødenes konges retur.

Anonym sa...

Århundrets beste analyse (så langt) av video-opptaket er levert av den notoriske TheoB over hos hablog:

"Spoler man frem til 1:24:11, frame 23, og blåser opp stillbildet 363%, vrir kontrasten til 75, og appliserer negativ sepia, kan man såvidt skimte en liten bleie på fuglens hode. Jepp, dette er en alqaidagås, en av de fryktede Kommando Selvmordsgjess, som tidligere tvang et rutefly ned på Hudsonelva."

Mystery solved, vil jeg si.

ak sa...

I dette tilfellet var det kanskje snakk om små SORTE menn?

Anonym sa...

Ettersom det er noe oppblåst, må det være Michael Moore.

Jens Terje

Fredrik Mellem sa...

Tvilsomt.

De små grønne mennene går jo for å være så forferdelig intelligente. Det er antakelig derfor de bare lander i hagen til folk som Margit Sandemo og Gry Jannicke Jarlum.

Antakelig var de bare litt forsinket til sitt siste hagebesøk hos Bush.