Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

søndag, mars 13, 2005

Den onde feen

Den onde feen er en av de mindre kjente figurene i Askepott. Det er hun som tar over når den gode feens fortryllelse opphører. Den moderne gode fe matrialiserer sine krefter gjennom hold-in, push-up, falske vipper og et make-up skrin som ville fått grunnleggeren av Jotun til å rødme. Dermed kan sånne som meg jukse meg til et utseende som er gangbart i dempet belysning en lørdagskveld. Fortryllelsen varer dog ikke evig, og rundt midnatt svinger den onde feen sin tryllestav. Den onde feen er single damers verste mareritt. Hold-in strømpebuksen glir ned og eksponerer år med forfall. Det finnes ingen elegant måte å dra opp en hold-in strømpebukse på. Samtidig mister push-up bh'en sin funksjon, mascaraen sklir ut og stiletthælene blir skiftet ut med ustø gummihæler.

Den onde feen er en utspekulert bitter bitch som ikke har hatt sex på hundrevis av år. Hun slår til på verst tenkelige tidspunkt. For eksempel når man har møtt en hyggelig fyr og skal ut for å ta seg en røyk. Som på lørdag. Sekunder for sent oppdager jeg at bakgården er flombelyst. KABOOM! Den onde fe slår til. Der står jeg med pandaøyne og Rubens-kropp med sneipen dinglende fra munnviken. Gummihælene gir meg en knekk i knærne og kroppsholdning som man ellers bare finner rundt Plata i Oslo.

Jeg kommer nok til å være singel. Lenge.