Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

lørdag, april 30, 2005

Naken mann II

Våknet opp lørdag morgen med en arm om livet. Når fikk jeg kjæreste, tenkte jeg, før det demret for meg at jeg hadde hatt nachspiel med Puser'n. På tross av at han hadde fått egen dyne hadde han morfet over til min siden av sengen. Ikke noe problem, VamPus er en pysjfanatiker - uansett hvor bevisstløs jeg måtte være en natt til lørdag våkner jeg alltid i pysj. VamPus trasker ut for å hente aviser og lage kaffe, hvor jeg oppdager at Puser'ns dress ligger ved siden av sengen, men på kjøkkenet..Hva i alle dager? Der ligger Puser'ns boxershorts.

- Puser'n?
- *snøft.grynt.snork*
- Puser'n?!
- Øhm. Ja?
- Ligger du naken i sengen til VamPus?
Stille.
- Puser'n?
- Faktisk ikke.
- ??
- Jeg har sokker på.

Herregud. Jeg gikk faktisk og lo av det resten av dagen. Men det minte meg også om en annen Puser'n-historie. Puser'n er i grunn kjent for å ha tellekanter på skjorter og bukser, og våkner alltid opp med dressen hengende pent fra en henger. Makan. I hvertfall. Puser'n hadde vært på by'n, og før han våkner har han en merkelig drøm om at noen står og ser ned på han. Når han våkner befinner han seg i sengen ved siden av sin daværende, uten en tråd på kroppen (hvilket jeg har mistanke om at er hans vanlige habitt i heimen). Greit nok, hadde det ikke vært for en ting; Det han hadde på seg i går er ikke å oppdrive. Noe sted.

Puser'n er litt forvirret. Han mente at han hadde hatt litt problemer med å låse seg inn i løpet av natten, og lurer på om han ikke duppet av i fellesgangen til leilighetene i deres etasje. Puser'n titter ut i gangen. Nada. Ingenting. Hmm. Sakte begynner den iskalde sannhet å demre. Han går ned i etasjen under, stikker hodet inn i fellesgangen til leilighetene i denne etasjen - og presto! - der ligger jaggu dressbukse, skjorte og undertøy sirlig brettet sammen på bagasjebrettet på sykkelen til en av beboerne, med jakken hengende over styret og skoene pent plassert ved siden av. Puser'n har nemlig tilbrakt natten/morgentimene på dørmatta til naboen under. De som undrende sto og tittet på han i drømmen var de to naboene som måtte skritte over en naken mann på vei ut til lørdagsshopping.

Ustyrtelig morsomt!