Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, august 29, 2007

Beste blåblogg nå

Todolan har forøvrig våknet til liv og er kanskje en av de bedre blåbloggerne akkurat nu. For eksempel gjennom å vise at når TV2 bruker han som eksempel på prominente Høyre-velgere som forlater partiet - mot det som burde vært bedre vitende.

Eller Aftenpoften som mener at grunnskolesatsningen i Oslo er dårligst i klassen til tross for at elevene i grunnskolen i Oslo har bedre resulater enn både landsgjennomsnittet og større byer som Trondheim, Tromsø, Stavanger, Kristiansand og Drammen.

Eller når Ap kritiserer Høyre for salg av kommunale tomter, men gladelig kjøper selv av kommunen til eget bruk.

Eller SV som påstår at SV-kommuner ligger på topp i sosialhjelp, mens en titt på tallene viser at det åpenbart er bullshit. Riktig betegnelse burde vært "4 av 10 SV-kommuner under landsgjennomsnittet for sosialhjelp".

5 kommentarer:

Jostein sa...

Det er mogleg at ToDolan er ein bra blogg, men eg er ikkje imponert over forsøket på å raljere med SV sine tal. Det at 4 av 10 (eigentleg 3 av 8) ligg under landssnittet i sosialhjelp er også det same som at 6 av 10 (eigentleg 5 av 8) ligg over snittet, altså heilt i tråd med SV sine påstandar.

Når det er sagt, er eg like lite imponert over at SV nyttar høge sosialhjelputbetalingar som argument i valkampen.

Mathias sa...

Glemmer Todolan Bergen, eller er Bergen faktisk bedre enn Oslo?

Anonym sa...

Journalist Hilde Lundgaard i Aftenposten er den som sterkeste har drevet kampanjen for Huseby-aksjonen. Hun har siden 2005 skrevet 53(!) artikler om saken. Holdningen er sekvsagt positiv til de egositiske aksjonistene!

Journalist Lundgaard skriver stort sett alltid positivt om alle sosialister/raddiser, og snakker om "giftdumpingen" i havnebassenget. Hun har tidligere jobbet i SFT.

Her er noen av hennes intervjuer:

KHALID MAHMOOD: Hagens overmann - Da han nektet å stemme for et H/FrP byråd

Rune Gerhardsen: The comeback kid

Kristin halvorsen: Blond, blid og farlig

Rune Bjerke: Tatt av strømmen

Aslak Sira MYHRE: Bokmisjonæren unngår kjærlighetstitler

Margrethe Geelmuyden: Vestkant-aksjonisten

Long Litt Woon:Orientekspressen

Anne Grosvold:Dronning på byens tak

Sunniva Gylver: Moskégjesten

Kari Pahle: SV-dronning abdiserer

Anonym sa...

Skuffende at ikke engang blåbloggere kan forskjell på ham og han

trond sa...

Jeg har hele tiden trodd, i min relative enfoldighet, at målet var å betale ut så lite som mulig i sosialhjelp, ikke det motsatte?

For dersom kommunen bruker mindre enn snittet, må det jo nødvendigvis bety at innbyggerne klarer seg med lite sosialhjelp, eller...