Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, august 03, 2007

Ikke dialog?

Fra VG: Manizheh Azhdarzadeh overlevde åtte års helvete i Irans fengsler. Hun ble torturert og prøvde å ta sitt eget liv flere ganger. Hun ber Norge slutte å oppmuntre og styrke Ahmadinejads terrorregime:

- Handelen og diplomatiet gjør ikke at regimet blir mer humant. Det vil det aldri gjøre! Stopp handelen, trekk ut ambassadøren fra landet. Verden måtte sette grenser for dette regimet, avslutter hun.

Fremskrittspartiet var det eneste partiet som ble hjemme da Stortingets utenrikskomite dro til Iran i juni for å befeste sin status som dialogpartner til verdens jævligste regimer.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tja, jeg mener Norge bør ha dialog med Iran så langt det lar seg gjøre, men IKKE investere penger i landet uten å stille betingelser.
Tror ikke isolasjon funker kjempebra, egentlig.

Mangler kunnskap om Iran sa...

De islamofile ekstremister som Johan Galtung ,Knut Kjelstadli og Rezaee, Reza (SV)vil ha dialog for enhver pris.

Da Reza giftet seg i Oslo i fjor høst, var Knut Kjelstadli hans forlover. Bortimot 30 nasjoner var representert i det 200 gjester store bryllupet. Professoren tilbrakte mer enn to timer på kjøkkenet. Han hjalp til å lage mat på iransk vis.


Hvem er Reza Rezaee, SVs ikke gjennvalgte internasjonale leder ?

1.Vi vet han er Iraner.

2.Han støtter AKP-ml i aksjonen for Afganske stultestreikende.
Reza Rezaee,Øgrim og Lillevolden .

3.Hans syn på Norsk engasjement i Afganistan er kjent.
Meymaneh -Afganistan.
Tausheten etter Meymaneh er ikke bare fravær av anerkjennelse, men også fravær av kritikk. Norge mangler en journalistikk som er kritisk til Forsvaret, men på forsvarsvennlige premisser. Fraværet av detaljert informasjon om angrepet i Meymaneh gjør at offentligheten mangler nødvendige innspill til det som burde være en løpende debatt om norske styrkers virksomhet i utlandet. En rekke forhold fortjener å bli belyst:

Hvem ville Reza Rezaee ,Hallgeir Langeland Lillevolden og ØGRIM ha støttet i Meymaneh -Afganistan?

Beroz Omid, Iranske akademikeres forbund sier om Reza Rezaee.

http://www.nytid.no/?sk=7&id=2706


Rezaee sa at Saddam Hussein gikk til angrep på Iran ved hjelp av motstandsgruppen Mujahedin i 1980. Dette er direkte feil. Både Mujahedin og den andre store venstreorienterte gruppen Fadai forsvarte sitt land mot det irakiske krigsmaskineriet sa lenge de fiendtlige styrkene stod på iransk jord

Rezaee hevder også at Mujahedin er en lukket gruppe uten mye støtte i folket. Det er en merkelig betegnelse på en gruppe som i årevis har kjempet mot regimet, blant annet ved å arrangere de største demonstrasjoner som noen gang har blitt holdt i Irans historie.

http://www.nytid.no/?sk=8&id=2836

Senere har NCRI/Mojahedin avslørt regimets kjernevåpen-hemmeligheter. Nå sender FNs IAEA regelmessig folk for å granske og kontrollere mulige våpenfabrikker. Nylig aksepterte regimet å stoppe den midlertidige anrikingen av uran. Igjen var ett av vilkårene at Mojahedin fortsatt må stå på EUs terrorliste! En mer skitten hestehandel kan man ikke finne i det demokratiske Europa.
Til slutt fraråder jeg SV å akseptere rådgivning fra folk som verken har kompetanse eller et godt rulleblad blant iranere. Dere må vite hvilken organisasjon de tilhørte tidligere. En internasjonal rådgiver må være nøytral, objektiv og ærlig når han/hun gir råd til et viktig parti som SV.
Perviz S. Khazai
Tidligere fungerende ambasssadør for Iran og representant for NCRI i Norden.

Hvordan er rullebladet til Reza Rezaee ?
Tydligvis ikke det beste.
I 1944 kunne ikke han ha støttet Milorg ,for Imperialiststatene England og USA ga støtte til Milorg .

Men nå var ikke Reza Rezaee poltiker i 1944, så problemstillingen var dengang uaktuell.
Hvem er det egentlig som fortjener vår støtte som arbeider for demokrati i Iran? Det har vært uenighet mellom internasjonalt utvalg i SV og andre i partiet. Stortingsrepresentant Bjørn Jacobsen har deltatt i pressekonferanser på vegne av Muhjahedin og partiveteran Berit Aas er en av deres sterke støttespillere.

Kan Reza Rezaee være en ulv i fåreklær som er Vokerrådets agent innen SV.

http://www.globalsecurity.org/military/world/para/hizbi-islami.htm

http://no.wikipedia.org/wiki/Gulbuddin_Hekmatyar

Er det hos Gulbuddin Hekmatyar loyaliteten ligger?
Jeg vet hvor loyaliteten lå fra AKP-ml sin side i kampen mot Sovjet.

Jeg gleder meg til komentarer fra sosialistenes nyttige idiot i dette forum som vil oppfordre redaksjonen til sensur, og kalle innlegget grumsete og rasistisk.

http://www.nytid.no/?sk=8&id=2836

IvarE sa...

"Keep your friends close, but your enemies closer."

Anonym sa...

Ja - og FrP er vel også først gjennom veisperringene i Israel, om man begynner researche sidene til MIFF og NIS??
Så..
Hvem vet egentlig hvem denne dama er? Har vi sett research på henne?