Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, august 08, 2007

Your Black Muslim Bakery

Your Black Muslim Bakery i Oklahoma ser ut til å være et sted hvor du får mer for penga enn bare boller og brød. Journalisten Chauncey Bailey ble skutt på åpen gate i forrige uke og nå er en av de som jobber ved bakeriet arrestert for drapet. Bailey har skrevet flere kritiske artikler om forholdene ved bakeriet. Men dette må jo få noen gravende journalister til å sikle etter å ta kjeden:

Oakland Police Assistant Chief Howard Jordan said earlier that Broussard confessed to fatally shooting Bailey, saying he was upset that the journalist was investigating the bakery's finances.

Er du villig til å drepe for at ingen skal sjekke om kassa di går opp, så er mitt tips at kassa ikke går opp...

5 kommentarer:

mohammed sa...

Pass deg Vampus,du kan hisse på deg de islamofile islamososialister.


Det er ikke de sosialistiske media som er raskest ute med denne nyheten.

Politiet beskriver drapet som et leiemord. Ifølge øyenvitner skal den maskerte drapsmannen ha fyrt av to skudd før han forsvant i en varebil.

Bailey kan ha blitt drept på grunn av sitt arbeid, sa hans advokat fredag. Den kjente journalisten dekket kontroversielle saker blant afroamerikanere i San Francisco-området. Etter 20 år i Oakland Tribune hadde han nylig begynt som redaktør i Post Newspapers, som utgir Oakland Post, en av de viktigste afroamerikanske avisene i California.

http://news.google.com/news?client=opera&rls=nb&q=Chauncey+Bailey&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8&um=1&sa=N&tab=wn

Kl 22-20 8-8-2007
Journalist drept på åpen gate
TV2 Nettavisen - 4. aug 2007
Ransakingsordren resulterte i beslag av flere våpen og annet bevismateriale, inkludert bevis som knytter drapet på Chauncey Bailey til medlemmer av Your ...
Massearrestasjon etter leiedrap på journalistkjendis VG Nett
Redaktør drept i USA Adresseavisen
Kjent svart amerikansk journalist drept Aftenposten

http://en.wikipedia.org/wiki/Chauncey_Bailey


http://en.wikipedia.org/wiki/Your_Black_Muslim_Bakery

Heinz sa...

Hva med Your White Christian Bakery? Der kan de jo kanskje selge n****boller. Eller kan vi si neger igjen? Var dette over kanten?

b sa...

Fint at vi har vampus til å rapportere når muslimer står bak et av de 15000+ årlige mordene i USA. Kan ikke helt se hva som gjør denne saken så spesiell. Det er vel nok av andre gangstere som kverker folk som prøver å etterforske deres ulovlige aktiviteter.

Tydeligvis en ekstra viktig sak likevel, siden det er de onde muslimene som står bak...

VamPus sa...

b: Du klarer altså ikke se forskjellen på et politisk motivert drap på en redaktør som skriver om radikale muslimske miljøer (om bakeriet skrev han om arbeidsforhold og økonomiske problemer) og andre drap?

Og når samtlige norske medier har meldt om saken (tror det var 5-6 NTB meldinger på den) så er det JEG som er islamofob som kommenterer den?

Greia i akkurat denne saken var ØKONOMI, ikke islam. Ergo sluttsetningen om at kassa ikke går opp.

mohammed sa...

He-he-he

Det er ikke underlig de islamofile islamososialister er rasende på deg Vampus.
De vil jo gjerne sette sin egen rasistiske dagsorden.

Sinte folk viser fingeren
til ambulanseansatte

- Dette gjør oss bekymret, sier Ullevål-sjef.

http://www.aftenposten.no/nyheter/oslo/article1927368.ece

Kohinoor Nordberg var i kontakt med samboeren Ali Haji Mohamed Farah i natt

http://stress.no/magazine.aspx?Nid=10221&cat=9

Oslo-piken Kohinoor debutalbumet Kohi De Browny, produsert av Tommy Tee og Rumblin. Den norsk-asiatiske sangeren/rapperen med den hissige stemmen og dreadlocks nedenfor rumpa, forteller at settet, som blant annet er spilt inn i Sør-Afrika, handler mye om global politikk og hverdagsutfordninger, og at mye av materialet er selvbiografisk. Albumet gir hun ut på sin egen etikett, sammen med Musikkoperatørene.

http://sydsvenskan.se/kronikorer/mikaelbergstrand/article77066.ece

I Rosengård men även andra stadsdelar har ambulanser blivit utsatta för stenkastning. Polisbilar rycker ofta ut i par, så att den ena patrullen kan skydda bilarna från skadegörelse. Brandbilar attackeras av ungdomar och upprörda åskådare försvårar räddningsarbetet.

http://www.thelocal.se/8101/

Gang attacks ambulance in Sundsvall