Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, august 23, 2007

Brun humor

Mala Wang-Naveen er en av de få grunnene til å fortsatt lese Aftenpoften - OG hun blir stadig bedre. Les hennes kommentar om humor og det uoppdagede universet mellom etniske nordmenn og nordmenn med innvandrerbakgrunn.

For Peters finnes det ingen hellige kuer, han henger ut de fleste. Alle raser ler av vitsene hans, bortsett fra de hvite, forklarer han, som ofte reiser seg og er indignerte på vegne av de brune. Denne politiske korrektheten gir Peters enda mer vann på mølla.
Høres ut som et stand-up show verdt å se. Vent nå litt... hva skjedde egentlig her? Skryt til Aftenpoften og en journalist? Note to self: Kutte ned på kaffe om morran.. %-}

3 kommentarer:

Sean Spenn sa...

Har sett noen veldig bra show med Peters på nettet, men i likhet med Chris Rock og Carlos Mencia (vitsetyv) etc. blir en del av vitsene morsomme kun fordi de er så "ukorrekte". For folk som allerede er fordervet og garantert skal til helvete kan det bli litt kjedelig i lengden.

Salt sa...

Ang. skryt til journalister: Du vet det Vampus, i hundedressur gir man belønning når hunder klarer for én gangs skyld å gjøre noe riktig, heller enn å slå ham alle gangene det går feil.
Håpet er at den riktige adferden gjentas ved belønning. Slik sett er ditt innlegg i dette tilfellet helt rettferdiggjort.

Carl Joakim sa...

Flott link, Vampus ... med Dagens Innsikt! "Det er like fåfengt å etterlyse den gode innvandrerhumoren, som det er å etterlyse den første, store innvandrerromanen (som for øvrig allerede er skrevet av Torgrim Eggen). Ting vokser frem i takt med mennesker som har noe å melde." Yessss!