Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, august 29, 2007

Museslakting

Etter å ha forsøkt å fortrenge gnålet utenfor vinduet i ti minutter, må VamPus tasse ut og hente inn Pusedyr fra bakgården grytidlig om morran. Han ser litt mer selvtilfreds ut enn til vanlig i det han svinser opp trappa med halen rett opp. Man kan formelig se han smiler fornøyd med seg selv. VamPus kan mildt sagt styre seg for morgenfriske individer før første kaffen. Og knapt nok etter det.
- Mjaff, mjaff, jeg er ...
- Kjeften. Jeg så deg. Du slakta en nusselig mus i natt.

VamPus våknet midt på natta av høye pipelyder og skjønte fort at det var en mus utenfor. For å hindre at Pusedyr hører lyder og spretter ut av vindu, hopper hun ut av sengen for å lukke det. Forsåvidt en god tanke, hadde det ikke vært for at Pusedyr er grunnen til at musa piper febrilsk.

- Så du meg? Så du meg? Var jeg flink? Var jeg flink? Åh, det var så br..
- Legg deg, din hårball.

Nusselige, lille musedyret. Ser ikke ut til at manglende fortenner har gjort nevneverdig skade på jaktevnen.

2 kommentarer:

Salt sa...

Når jeg bodde i London hadde jeg en katte som fanget frosk, spurv og skjære(!) da den ble drektig (om det er riktig kattegravidbegrep). Ellers var den både lat og kresen på føden. Det er da litt herlig med rovdyrinstinktet. SV-ere liker jo godt rovdyr som river små forsvarsløse sauer i fillebiter!

VamPus sa...

Jøss. Sprek som drektig og lat ellers. Kanskje jeg skulle prøve meg som gravid..