Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, januar 06, 2006

Bør VamPus søke denne stillingen?

VamPus er alltid åpen for nye muligheter, og et karriereskifte kan jo by på sådanne. Derfor vurderer hun å søke på stillingen som webredaktør for Kongehuset. Dersom ikke hun har gode samarbeidsevner og upåklanderlig dømmekraft, har ingen det.

Hun lurer imidlertid på om ikke nøkkelordene diskret og kreativ står litt i motsetning til hverandre? VamPus forstår jo at det betyr at man kan skrive om hva Dronningen hadde på seg på ballet, men ikke at Kongen står på kjøkkenet i bare underbuksa og klør seg på ryggen med en varm spaghettisleiv. Men bør man nevne at tidligere kreative øyeblikk innebar å gi beskjed til kollegaer i salgsavdelingen med telefonnummeret til Slottet og be de spørre etter Harald om en bærbar pc han vurderte å kjøpe?

Og hva føler egentlig Kongehuset om anonym blogging fra jobben? Det må da være minst like diskret som da Aftenposten skrev at "en prominent person var tatt for å kjøre for fort mellom Sandvika og Oslo. Hans far residerer i Drammensveien 1." (etter hukommelsen - Harald var da kronprins). Og for alt VamPus vet så kan jo Kongen ha blogget som Fjordmann, men nå har sagt takket for seg for å ta seg fri på onsdager. Og er det Mette-Marit som er Fr. Martinsen?

16 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann VamPus. Dette er absolutt stillingen for deg. VamPus diskresjon er viden kjent :-) Var det ikke forressten Budstikka som skrev det om Harald under betegnelsen "Askermann". Mye godt lokalstoff i Budstikka forresten. I følge relativt pålitelige kilder måtte selv krigsutbruddet i 1940 vike fra førstsiden for en god lokalnyhet.
Bakunin

Softtag sa...

Å være diskret og kreativ på en og samme gang kan bli en kreativ utfordring. Men noen banneordbonanza blir det derimot ikke. Det som er så hysterisk morsomt! Hi hi ha ha - kremt... he he, morsomt.

Softtag

seilern sa...

VamPus, den beste grunnen for deg til å søke denne stillingen er at du sikkert kan lære litt fra Mette-Marit. Og kanskje Harald en gang for alle kan sørge for å frelse deg for seiling? DET ville være fint, det.

Lykke til med søknads- og CV-skrivingen, og ta kontakt om du trenger en god referanse!

VamPus sa...

Øh? Lære fra Mette Marit? Gå fra å være en røykende festdame til husmor i praktiske klær? Høh! Sikkert...

seilern sa...

Mett-Marit har jo nylig gått gjennom forvandlingen fra utagerende til pyntelig som Mathias er så ivrig på at du skal kjøre, også, VamPus. Tenk deg de festtelegrammene du kan få fra Loddefjord Arbeiderpartilag hvis du greier det!

Mathias sa...

Til Seileren! Kan du presisere hva du mener, takk?

fr.martinsen sa...

Etter endel testing har kronprinsen og jeg blitt enige om at det er best om jeg heretter kombinerer rus med husarbeide.

Mathias sa...

Vampus bør ikke søke stillingen, da de som søker slike stillinger bør være partipolitisk nøytrale. Det er vel ikke Vampus?

Undre sa...

Den stillinga blir neppe besatt. Nå som Harald Rex har kunngjort at han skal holde seg innaskjærs mye mer enn før og overlate mer av jobbinga til Junior, tenker jeg det blir utagerende SeniorSurf i Drammensveien 1.

Jeg ser på www.seniornett.no at det blir internettkurs for seniorer i Bærum fra mandag av.

Da tar det ikke lang tid for Harald Rex tar den webdesignjobben sjøl...

Beklager, VamPus...

... sa...

Jeg tror VamPus vil passe perfekt til den jobben. Når Mette-Marit står ved siden av sin Håkon og sier at det er lett å tråkke feil kreves det kompetente mennesker for en liten opprydning!

Anonym sa...

Aftenposten 6/6-89:
Kronprinsen for rask
Kronprins Harald ble tatt i radarkontroll igår morges. På E6 utenfor Hamar kjørte han i 71 km/t i 60sonen i den såkalte Nydalsdumpa. Kronprinsen beklaget overfor politiet, og fikk derefter kjøre videre. Han slipper forelegg. Kronprinsen skulle til et OLmøte på Hamar, og han satt selv bak rattet i sin mørkeblå BMW 750. Normalt kvalifiserte han til et forenklet forelegg på 1200 kroner,
men medlemmer av kongehuset er beskyttet mot straffeforfølging. Professor Carl August Fleischer
sier til Arbeiderbladet idag at kronprinsen burde ha vedtatt et forelegg på 1200 kroner. Han mener
at loven ikke gir immunitet i en slik sak.

Cain Adamsson sa...

Frøken må nok skjerpe språksansen sin om hun vil få jobben tror jeg.. :)

Alf Kåre sa...

Hva med heller å søke stillinge som Markedssjef i Morgenbladet? Der er blant annet et av kravene at søkeren har "gode og stilige sko", og der burde Vampus stille sterkt :-)

Diskret sa...

Begge anonymous har rett. Aftenposten skrev om hendelsen med fullt navn, mens Asker og Bærums Budstikke var meget diskret. Deres versjon var (fritt etter hukommelsen):

Asker-mann i 50-årene ble tatt i fartskontroll i sin BMW 750i. Han var på vei til Lillehammer for et møte i OL-komiteen. Politiet valgte å la Asker-mannen slippe forelegg. Jusprofessor Fleischer uttaler at loven ikke gir Asker-mannen immunitet, men at saken ville stilt seg annerledes dersom den dreide seg om Asker-mannens far, som er bosatt i Oslo.

Anonym sa...

"Og du bør ha gode og stilige sko", "... og har en god porsjon idealisme", "...du elsker å ha mange baller i luften". Selv om jeg heller skulle sett Vampus som politisk journalist i Morgenbladet, tror stillingen som Markedssjef kunne passe.

Anonym sa...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. »