Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, januar 02, 2006

Pandapølser og krokodilleburgere

Da nærmer vi oss årets NHO-middag igjen, og Aftenposten kan allerede nå avsløre hvilke delikatesser fiffen får meske seg med denne gang. Tidligere har jo NHO blitt traktert med lettgrillede trøffel- marinerte truede dyrearter og de uglansede versjonene av Se & Hør elsker jo simpelthen oppslag med menn i dress som får noe dyrt å spise. Spørs dog om ikke VG og Dagbla' blir litt snurt i år, for den menyen Aftenposten presenterte virket mer som en trussel enn en mulighet. Tolv kokker fra Nord-Norge holder nemlig på å sette sammen en "arktisk meny" som blant annet vil bestå av reinsdyrs- tunge, granskuddkrydret reinsodd, tørrfiskkrem og tørkede reinhjerter.

- Alle vil huske Nord-Norge etter disse måltidene, sier kjøkkensjef Rune Harper til Aftenposten (ikke lagt ut på nett).

Utvilsomt.

5 kommentarer:

Snus sa...

Vampus er plutselig bedre enn middagstipsene på Mega!

Jeg går for julegranskuddkrydret grandis i dag!

Alf Kåre sa...

Hva med Hagleskuddkrydret Rype og Reinhjerte Tartar?

Neste gang blir det Oslo-mat fremfor Nord-norsk. Fabrikkeiere, rørleggermestere og rengjøringsbyråeiere rundt det ganske land vil kunne fråtse i kebab, sushi, tapas og annen typisk Oslo-mat :-)

seilern sa...

Middagen ble jo ikke så eksotisk som VamPus ville ha det til, dessverre. Ifølge VG Nett var det noe mer ordinært.

Anonym sa...

Where did you find it? Interesting read » » »

Anonym sa...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it film editing classes