Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, januar 17, 2006

Humanistisk terrorist

Endelig er den her - boken med Osama bin Ladens taler, brev og intervjuer på norsk!

- Ser man bort fra de grusomme terrorhandlingene til Al Quida, så kan kanskje mange bli overrasket over at Bin Laden fremstår som det man kan kalle en humanistisk terrorist, sier Saugestad til NRK. Ser man bort i fra gasskamrene var jo Hitler glad i barn og dyr, samt at han var vegetarianer og ikke-røyker...

VamPus mener selvsagt at det ligger betydelig verdi i å eksponere de faktiske standpunktene til kommunister, nazister, rasister, terrorister - da vet vi hva vi har å forholde seg til og hva vi skal kjempe mot. Men Saugestad - "humanistisk terrorist"? Lurer på hva de som måtte hoppe i døden fra World Trade Center synes om det? På en annen side forsvarte jo kommunistene Stalin, Mao og Pol Pot sine massemord med frihet, likhet og brorskap. Det fantes sikkert en liten humanist i dem også...

Radiodebatt i dag på P4 - Sytten tretti.

19 kommentarer:

Anonym sa...

Jepp! Humanistene inntar de utroligste former...

Blåblogg sa...

For ikke å glemme den humanistiske kamerat Stalin, som lagret radioaktivt avfall i veggene på boligblokker uten at noen visste det. Han bygget jo tross alt boliger til de fattige, som den humanisten han var.

Odd sa...

Ikke glem Fidel. Det er vel neppe så farlig at han plasserer homofile i interneringsleirer, vilkårlig fengsler opposisjonen og plager folket med to timer lange taler om riskokere. Cuba har jo ifølge mange norske stortingsrepresentanter et kjempebra helsevesen, som de ble vist av regimet på en studietur dit. Rart at folk prøver å stikke av fra et slik paradis ved å flyte over havet på et bildekk.

Anonym sa...

Flere norske pinligheter... Sjekk
http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=138517

Det er altså ingen grense for hvor avskyelige folk kan være. Letterman kan prise seg lykkelig over at han slipper å ha denne fyren i studio.

Mathias sa...

"VamPus mener selvsagt at det ligger betydelig verdi i å eksponere de faktiske standpunktene til kommunister, nazister, rasister, terrorister" "og konservative".

. sa...

Hvem er det som poster skolestilene sine?

Anonym sa...

Odd Sevje har minst to vesentlige poenger. Det ene er selvsagt at det er absurd å forsvare Fidel Castros regime politisk sett, eller utrope Cuba til et sosialistisk fyrtårn for verden.

Det andre er at det er altfor mange lettlurte tullinger som klarer å strebe seg inn i vårt fedrelands kjære lovgivende forsamling, Stortinget.

Ikke rart at Høyres mest legendariske stortingspresident gjennom tidene (no pun intended on messieurs Jo Benkow og Inge Lønning), Carl Joachim Hambro, kom med mang en beklagelse over nivået på debattinnlegg fra sitt podium. (At Carl I gjør det samme, på sitt særegne vis, er ikke ment fra min side å indikere at det finnes noe som helst sammenligningsgrunnlag mellom Carl J og Carl I - utenom initialene, da.. ).

Anonym sa...

"- Når jeg ikke mine mål uten USA, så vil jeg heller være foruten, sier balansekunstneren til Hamar Arbeiderblad.

Det hører med til historien at Rønningsbakken tidligere har opptrådt privat for Saddam Hussein mens han satt som diktator i Irak.

- Det er en god stund siden dette skjedde og det handlet om et enkeltmenneske som styrte med fast hånd. USA derimot, er en hel nasjon som vil gjøre seg til verdenspoliti, uten selv å følge de regler de pålegger andre. Jeg velger å ikke prostituere meg, sier Rønningbakken til avisen."

Nyttig idiot er et begrep som renner meg i hu

Anonym sa...

Jepp, har ikke ord for hvor provoserende den dusten er, og hvor beskjemmende han er for Norge - især sett i sammenheng med Halvorsens Israel-utspill, og brevet Jonas derfor måtte sende til Condoleeza Rice..

Måtte han plassere hånden sin på en oljeflekk neste gang han klatrer.

Anonym sa...

haha, omtrent som israel, som i følge fridtjof frank gundersen bedriver "human tortur"....

ser ut til at vi nesten er enige for en gangs skyld, vampus : )

Knut Albert sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Knut Albert sa...

Mest imponerende er det at NRK stiller seg til disposisjon som mikrofonstativ for de mest avskyelige ( så fremt de ikke er amerikanske, naturligvis!:

Det er først og fremst politiske og religiøse skrifter, men også skrifter der bin Laden taler varmt om familieverdier, hvordan vi skal ta vare på oss selv og hverandre.

Anonym sa...

Kan lære mangt og meget om blant annet humanisme dersom man leser "Mein kampf" (Hitler). Not.

Hva med "en terroristisk humanist"?

Einar sa...

"Humanistisk terrorist"? Det var et oxymoron av klasse som ville fått Krigsministeriet til å fryde seg. Jeg venter spent på neste politiske ordlek: Hva med "compassionate interrogation" på Guantánamo og "frihetsfengsler" i Øst-Europa? Eller "fredsbevarende atomvåpen" i Iran?

Anonym sa...

Føyer seg flott inn i rekken av forsøk på fasadeoppussing fra "venstresiden" i norsk politikk og journalistikk. Bare se hvordan de driver med "avsløringer i det norske Forsvaret" !

API - Apressen Interaktiv - 43 aviser under samme løsning; mesteparten av disse avisene får statsstøtte, ellers hadde ikke de eksistert.
Tror folk virkelig at API ikke har agenda al'a "skape inntrykk av at USA står for usikkerhet, ikke-demokratiske ide'er, etc." ?

Det er for få nyhetskilder i Norge som står faktisk for uhildet informasjon ! Ønsker meg dette så raskt som mulig....

Anonym sa...

USA ja. De vi elsker å hate. Politikerne, vekta, kjendiser som Pamela Andersson og andre. Men det var Bush som står øverst på lista her. Jukset seg til President, han. Påstår han har rett til alt. Bomb for Gud. Haha.

Neida, skal ikke spotte Bush jeg, siden vi nordboere ikke er så mye bedre selv. Vi har dummet oss ut så det stinker på lang vei.

Hilsen tse tse fluen som mener vi bør erstatte svenskevitser med norskevitser.

Anonym sa...

Hørte på innslaget på radio, og slutter meg 100% til kommentarene fra Fredrik Norman i programmet og Vampus her.

Uttalelsene fra Saugestad er på linje med en rekke andre utrolige uttalelser fra virkelighetsfjerne sosialister. I tillegg til de eksemplene som er nevnt av andre kan jeg nevne følgende "gullkorn" fra RV-politikeren Veslemøy Fjerdingstad: "Nord-Korea er et stramt regime... men de satser i hvert fall på idrett og kultur". Og ja da, Mussolini fikk togene til å gå i rute... Uttalelsene fra Saugestad føyer seg inn i samme kategori.

Anonym sa...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! search yahoo comsearch p corsicana insurance farm teen anita anal free acyclovir cream online Acura integra suped up carnival cruise lines replacement screens for pdas Fluoxetine paroxetine clomipramine nude teen anal galleries 1996 gmc sierra running lights cosmetic filling machine blonde anal fuck http://www.biker-babes.info/womens-shaved-pussies.html

Anonym sa...

Enjoyed a lot! test car wax ratings