Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, januar 02, 2006

Godt nytt år, folkens!

Siden høyhælte støvletter på is med et lag av nysnø over ikke viste seg å være spesielt kompatibelt med pi i promille starter VamPus det nye året med overtråkket ankel og et lekkert blåmerke. Dette er forøvrig en tradisjon. Forsettet om å begynne å trene derimot ser også ut til å gå i vasken allerede i dag. Tradisjoner er jo til for å følges. Derfor blir nyttårsforsettene også de samme i år som i fjor; røyke mer, drikke mer og bruke mer penger. Jippi!

12 kommentarer:

Mathias sa...

Vampus! Burde du ikke heller slutte å røyke, drikke mindre og kanskje trene mer. Det er bare 8 år til 40-års krisen eller er det 7 år nå. Dersom du ønsker å slutte å røyke kan du se på denne siden: http://www.easyway-norge.no eller du kan kjøpe boken "Den lette måten å slutte å røyke på for kvinner", ved å gå inn på følgende adresse: http://www.bokkilden.no/ProductDetails.aspx?ProductID=8279002251&CatalogName=Books

Jarle Petterson sa...

VamPus goes Bobseybarna? Jeg vet sannelig ikke helt, jeg, Mathias… Det går en grense noensteds, og her tror jeg du beveger deg langt hinsides dens synsvidde.

VamPus sa...

"slutte å røyke, drikke mindre og kanskje trene mer"? Præhæhæhæ he he he hehehe .... præhæ.. hmm.. he he.. sikkert..

seilern sa...

Riktig Godt Nytt År, VamPus! Det er fint at du er så konservativ at du kan gjenbruke nyttårsforsettene fra tidligere år.

Mathias sa...

Vampus! Hvorfor ler du? Det er ikke så vanskelig å slutte, dersom du har tenkt tanken. Jeg røykte i 16 år, og bestemte i november 2004 for å slutte, også sluttet jeg bare. Det hadde ingen sammenheng med noe religiøst. Jeg er like mye ateist fremdeles. Jeg angrer ikke et sekund. Klart jeg har prøvd før uten å lykkes. Dersom man ikke tror at man lykkes, lykkes man aldri. Røyking er ingen velsignelse lengre. Hva er vitsen med å røyke hvis man ikke kan ta seg en pils eller en kaffe, og samtidig ta seg en røyk! Ingen, etter mine begreper, derfor sluttet jeg. Og snart nytter det ikke å gå i exil heller. Spania innførte ny røykelov i går, dog ikke så streng som den norske, men et klart steg i riktig retning. Derfor oppfordrer jeg deg sterkt å gjøre et forsøk. Dersom du leser den boken jeg henviser til, er sikker på at du vil slutte å røyke, hvis du tør å lese boken. Det er det ikke alle som gjør. For de sier at da er de nødt til å slutte eller de mister enhver lyst på å forsette. Til slutt, jeg sier ikke dette for å være moraliserende, men jeg ble litt provosert når noen velger å ødelegge seg selv på den måten med å si at man som nyttårsforsett skal røyke mer, selvom dette muligens var ironisk ment. Jeg sier dette fordi jeg har gode erfaringer med å slutte å røyke. Du kan kansje fortelle leserne dine, hvor mange av dagens røyk nyter du skikkelig? Ikke mange! Kanskje en eller to. Det eneste som får deg, og fikk meg til å forsette i hvertfall 10 år for lenge, var abstineser, og intet annet.

Drusilla sa...

Godt nyttår, kjære. Og jeg kan avsløre at flate boots for min del viste seg å være lite kompatibelt med unge menn og deres ønske om å starte nyåret med snøkrig. Stort blåmerke ervervet, men også noen som blei kryna langt ned i nakken.

Alf-Erik sa...

Jada, Vampster... Har slitt noen uker med heftige blå-gule merker jeg også, etter et ublidt møte med et hagegjerde.

Det var på vei hjem fra et julebord i Høyre at jeg, noe brisen, gikk feil i et strøk jeg trodde jeg kjente inn og ut, og altså oppnådde et kortvarig men svært så smertefullt forhold til et stakittgjerde som jeg liksom elegant skulle svinge meg over, på vei til neste snarvei...

Det verste var at det gikk ut over familiejuvelene også, men det ble visst bare noen skrammer...

Jaja, 32 år og fortsatt opplever man altså samme type arbeidsuhell som på den tiden man frekventerte sandkasser og slikt.

Når skal man noensinne bli voksen? :)

Godt nyttår! ;)

seilern sa...

VamPus, ikke følg oppfordringene fra Mathias! Uten røyk og alkohol ville du ikke være den samme.

puselur sa...

Ja, ja, Vampus, du klarte i hvert fall å få på deg støvlettene... jeg gikk ut i høyhælte stilettSANDALER og har i tillegg til et fint skrubbsår blitt forkjølet..

VamPus sa...

Mathias - setter pris på omtanken :-) Tror nok ikke det er noen umiddelbar fare for at VamPus goed Bobsey-barna her nei..

Puselur: Respect! Høyhælte stilettsandaler.. regner med at det var for å se på rakettene :-)

Writer'n sa...

Si meg..har dere ikke SUV??
(mildt hoderystende)

Anonym sa...

Dreit meg skikkelig ut en gang da jeg var i pillerus på VG-nett`s debatt-sider for en del år siden. Fikk sovepiller utdelt av legen og tok dosen, venta på på virkningen (blei itte trøtt) og slo på pcen.
Følte meg morsom der jeg satt og skreiv meldinger... Resultatet? Bokstaver som blei stokka om og tåpelige meldinger. (hvis de er der enda da?

Mvh tse tse fluen som skjemmes over sine egne dumheter. (flaut).