Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, januar 13, 2006

Kjemisk krigføring

Som noen kanskje husker serverte VamPus en spicy grønnsakscurry på nyttårsaften. Siden det aller meste her i livet lar seg gjøre ” i morgen” ble ikke restene av middagen håndtert slik det antakeligvis burde. Og siden 1. nyttårsdag per definisjon ikke eksisterer i den VamPuske kalender, ble håndteringen utsatt. Og utsatt.

Etter at Pusedyr fikk jagd Kåre Curry tilbake i gryta tidligere i forrige uke, måtte VamPus leie Pusedyr i poten til matskålen etter at han utviste betydelig angst for å gå alene inn på kjøkkenet. Hun trodde at eimen som lå tungt over landskapet bare var et tegn på at kattekassen måtte tømmes. Derfor fikk kjelene på ovnen stå i et par dager til før VamPus løftet lokket av gryta og slapp Kåre Curry fri. En dvask kjemisk grønnaktig gass listet seg ut og fremskyndet forråtnelses- prosessen i alt organisk materiale i umiddelbar nærhet. VamPus’ grønne planter (dvs basilikumen i kjøkkenvinduet) visnet hen og døde. Uten tanke på andre enn seg selv klarte VamPus å få lukket opp alle vinduene i leiligheten, mens hun kjempet med tankene om livet, døden og hvordan få kastet den rødgrønne regjeringen. Her måtte det tiltak til som selv Colin Powell ikke ville hatt problemer med å forsvare i FN. Gjennom rent, ufordervet mot klarte Pusedyr å avlede oppmerksomheten til Kåre Curry, og VamPus la seg i bakholdsangrep bevæpnet med en stump gjenstand og en plastpose til å samle restene i. Med list og lempe klarte VamPus å slå Kåre Curry i svime, spraye han tilbake til en skjelvende biologisk klump og få avhendet han på et resirkuleringsanlegg for kjemisk materiale. Det siste vi hørte var et skingrende "I'll be back" i det posen skled ute av syne. Etter strabasene så leiligheten ut som en slagmark, men er nå takket være Zalo anti-bakteriell og store mengder grønnsåpe presentabel nok til å invitere på nachspiel.

Evolusjonsprosessen i full gang...eller var det intelligent design?

12 kommentarer:

Cracked actor sa...

Intelligent liv? Det så i alle fall skikkelig grisete ut!

Kjetil sa...

I just wont to be one of the guys!

Brumle sa...

Stakkars Kåre. Behandles alle andre herrer like ille i den Vampjuske bolig?

seilern sa...

Curry er neppe resultatet av intelligent design, men heller av diverse uønskete tilfeldigheter. Selv når det gryr av liv i den.

Men når skulle det nachspielet du inviterer til være?

amerikanske tilstander sa...

Nei Vampus!!

Du skulle tatt vare på dette "stæshet" og bakt det inn i en kake som du kunne plantet i bakhodet på Kristin Halvorsen!

SV sa...

Jeg er usikker på det er nødvendig å ty til masseødeleggelsesvåpen for å plage Finansminister Halvorsen.
Hun synes mer enn kapabel nok til å felle seg selv med selvskudd mot fot.
Men hvem vet, etter noen dager i den typiske pinnsvin-på-trafikert-vei posituren, er det mulig hun ville finne utsikten til litt hmm....moden curry, vederkvegende.

Kjartan sa...

Mitt tips er å la den være. Hadde samme problem med en youghertchilidip en gang. Den ble henvist til en tilværelse lurkende bakerst i kjøleskapet, før den ble forstenet og lett lot seg kaste sammen med bollen den ble lagd i, da jeg flyttet 1 1/2 år senere.

Hvis ikke det er et intelligent design, så vet ikke jeg...

Drusilla sa...

Oppløftende med vitensbyrd fra andre grisunger. Selv har jeg som nyttårsforsett å ta med kaffekopper fra kontoret før ting utvikler seg i en uheldig, grønnaktig retning.

Milton Marx sa...

Vampus: Har du ikke sett reklamen for Ajax? Det er bare å åpne korka og rope AJAX!!!! og så kommer det en hvit tornado og etterlater leiligheten ikke bare ren og glinsende, men også ryddig.

Anonym sa...

Problem med levende mat a`la små grønne, selvlysende menn i regnbuens farger? Snakk om invasjon!

Jeg for eksempel fikk ånden i meg og vaska badet (spesiellt toalettet ) i natt. Det var hybelkaniner på gulvet i samkvem med tannpasta-flekker. Og i toalettskåla var det ekle brune flekker og annet udefinerbart gugge...

Hilsen tse tse fluen som har sin egen krig mot diverse utøy som stille sniker seg inn.

VamPus sa...

Milton: Tror du ikke VamPus har prøvd det, eller? Ropte Ajax så jeg var blå i ansiktet, hinket på et ben baklengs rundt flasken mens jeg ba til Ajax-guden etc.. Nope. Bare juks..

Anonym sa...

Zalo antibakteriell ja, blir trivelig den dagen herr multiresistent curry kommer på besøk..