Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, mars 03, 2006

Barnesikring

..og til han som solgte VamPus en lighter med barnesikring; Hun vet hvor du jobber og hvor ba.. vel, hvor du jobber..

Barnesikring på lighter. Pah! Hvordan i alle dager er det meningen at fulle VamPus'er skal håndtere slikt?

20 kommentarer:

kristin sa...

... og jeg klarer dem ikke en gang i edru tilstand.

seilern sa...

Jeg synes jo at fylla bringer frem barnet i oss alle, og alle vet jo at barn er best til å finne ut av barnesikringer. Følgelig: Denne lighteren bør du BARE bruke i fylla!

God helg!

Elvis Bling Laden sa...

Jeg synes de burde ha barnesikring på mobiltelefoner, sånn at jeg ikke fikk til å bruke dem i fylla!

Anonym sa...

Jepp , full igjen og det geitehelvete av et snøvær gjør det faen ikke bedre. Kaver meg gjennom snø-hauger i veien jeg skal gå for å få et nyp.

Appropo:
Alle har hørt den om at når det regner på presten drypper det på klokkeren.

En liten omskriving:
Når presten har seg, får klokkeren dryppert; LoL

Mihoe sa...

Ah...den djevelske oppfnnelsen har jeg blitt pådyttet også! Hvem er det egentlig som har funnet på noe så komplett idiotisk? Dette er et produkt utviklet for ressursvake mennesker med småbarn som slenger om seg med lightere og tilhørende røykesaker.

Ghost of Goldwater sa...

Husk at barns lek med fyrstikker har kostet landet MILLIONER av fyrstikker.

Kapitalismus sa...

Vampus, du har aldri vurdert å slutte å røyke?

I så tilfelle ville problemet hvert løst :)

tone sa...

hei vampus! måtte jo kikke litt på blog'en din, og jeg må jo bare si at til tross for din fremskredne alder, ser det ut til at du er svært så oppegående. (litt for dyp for en wannabe-fjortiz, men dog.) Ville bare si at dine trusler om balltre, tas med stor ro. (gamle damer er egentlig ikke så veldig skumle når de er sinte, mest søte;-))

Michael sa...

Hæ røyker du..?

Rambukk sa...

Det var ikke barnesikring, Vampus.....-det var ikke lighteren heller, det var tastelåsen på mobilen! Det er ikke uten grunn at den mest klassiske sjekkereplikken er "har du fyr?"

Anonym sa...

Hva var poenget med å bruke hans fulle navn, Mathias? Når noen undertegner med nick så tiltaler/omtaler man dem også ved nick.

AP-hersketeknikk?

Mathias sa...

Hva er poenget med å skrive "anonym"? Er du for feig til å stå for dine meninger?
At jeg bruker hans fulle navn har ikke med noe å gjøre. Det er vel "den ambulerende identiteten" som er på ferde igjen, når man kommer med slike usakelig påstander.

Brumle sa...

Mathias. Om du heter Mathias eller anonymus er ett fett. Og om jeg heter Brumle eller om det bare er et uttrykk for hva jeg gjør har du heller ikke noe med.

Det er en del av bloggens og nettets egenart at man opptrer anonymt, hvis man ønsker det. Personlig ser jeg på det som et stort pluss, selv om jeg også ser at det kan være betenkelige sider.

Men er du en del av chatte/blogge greiene så bør du innfinne deg med de uskrevne regler/skikker. Det er svært uhøflig å ikke respektere andres rett til å være anonym og å kalle folk feige.

Og Vampus, røyking er svært usunt. Skal du røyke så gjør det hvertfall med litt stil. Med små sorte Brasil Danneman eller lignende. Og de smaker ikke bare luft heller.

Mathias sa...

Personlig syntes denne anonymiteten som enkelte ønsker seg er en uting. Er folk så feige at de ikke kan stå inne for det de mener? Særlig de som kommer med halvt sjikanerende innhold burde holde seg vekke fra å blogge.

Rambukk sa...

Mathias! Det er helt greit at du personlig mener at anonymitet er en uting. Det jeg lurer på er hvem som har gitt deg myndighet, visdom eller moralsk pondus til å agere som dommer over aktverdigheten til andre bloggeres ønske om anonymitet?! Det er greit å være uenig, men la nå folk få avgjøre det selv! Et ønske om anonymitet behøver ikke nødvendigvis å være motivert ut fra feighet, dessuten: Det er ikke ulovlig å være feig!

VamPus sa...

VamPus skal vurdere å slutte å røyke når det har blitt tillatt i Norge igjen.. og har tillatt seg å slette meldingen med Kapitalismus navn da anonymitet faktisk er en av nettets fordeler og ulemper - og det bør være opp til hver enkelt.

Anonym sa...

Nemlig! Statskjerka bør erstattes med statsmoske slik at vi kan få homofilt og lesbisk samboende imamer og kvinnelige muftier. Og så fikk teologene gruble på hva Allah ga homofile selvmordsbombere i himmelen.

Det der skulle jeg vel ikke turt å si ikke-anonymt, vel?

Anonym sa...

Valget mellom egen helse og motstand mot Høybråten burde være enkelt, også for Vampus. Dessuten er det bare snakk om å slutte å røyke tobakk.

Brumle sa...

mathias.

Ser at du gjerne vil slippe blogging fra de som skriver "halvt sjikanerende innhold".

Vel, for meg er det "halvt sjikanerende" å kalle noen for feiging.

Da er jeg mer bekymret for det som er "helt sjikanerende" som du kan finne ganske mange steder på nettet.

Anonym sa...

That's a great story. Waiting for more. film editing schools