Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, mars 03, 2006

Verdens modigste bjørn

Hablog skrev om det nye nummeret av "Bamse - verdens sterkeste bjørn" forleden. VamPus var en stor fan av Bamse da hun var liten, og hadde sterke antipatier mot Krøsus - hvilket kan tyde på et sent utviklet kapitalistisk gen. Men denne rørende historien viser jo at Bamse igjen er dagens helt - løp og kjøp!

"På side 20 møter vi lille Brum, som sitter og tegner karikaturer til første nummer av Folkets Blad. Det er uklart om det er en religiøs figur som blir tegnet, men grønnfargen, skallet og den gule flosshatten kan tyde på at det er en åndelig autoritetsfigur det er snakk om."

Kostelig!

10 kommentarer:

ronny30 sa...

Veldig bra "opptreden" på Tv2.

VamPus sa...

Takk takk :-)

KEE, Skien sa...

Datteren min fikk det nummeret av Bamse ja. Og der får ungene forklart hva som ytringsfrihet innebærer i en egen liten tegneserie etter hovedfortellingen. Ikke verst, også med tanke på at forfatteren er svensk...

Solan sa...

Det som er spesielt artig er jo at der kommer endelig et medlem av den helt klart venstresidige delen av venstresida på banen, og med noe annet enn den vamle "kulturrelativismen" som har gjort sosialismen til den nye konservatismen.

Bra nummer av Bamse, ja. Løp å kjøp!

Rambukk sa...

Rambukk drister seg til å gjøre oppmerksom på at han, flere dager før "Bamsetegning-saken", i ytringsfrihetens navn, flagget Bamse-produkter i full offentlighet. Fryktløst er hendelsen til og med publisert på: http://rambukk.blogspot.com/2006/02/slipsdag.html

Rambukk trosser trussel om represalier!

Krøsus Sork sa...

Vi sender noen av våre menn over ...

Brumle sa...

Brumle brumler mer enn han biter, og kommer derfor desverre ikke inn under begrepet "Verdens modigste bjørn".
Snarere "Drammens slakkeste bass"

Oystein Alsaker sa...

Nesen vokser hele livet. Det er lite å gjøre med annet enn å vaske den på 60 grader og håpe at den krymper

Anonym sa...

What a great site »

Anonym sa...

Looking for information and found it at this great site... » »