Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, mars 09, 2006

This means WAR!

Glem Vietnam, Afghanistan og Irak! Dette er så ondskapsfullt og moralsk forkastelig at det... grrrrr... finnes ikke ord! Det ondeste som har blitt gjort mot VamPus siden Jegeren overrakte henne en CD av Helmut Lotti, som blant annet inneholdt en hårete duett med Cliff Richard. Man får jo lyst til å barbere av seg ørene av mindre. Gaven var et mottrekk for en meget smakfull lampe han hadde fått i gave av VamPus; formet som skyggen av en jeger og hund som avtegner seg mot en stor måne (selve lampen). Ghost of Goldwater har hittil benektet enhver befatning med CD'en, men hans nedrige karakter er ikke til å ta feil av.

Ghost of Goldwater har nemlig vært i Praha og oppdaget den vestlige verdens svar på masseødeleggelsesvåpen. Og hvem er blinket ut som den uheldige mottaker? Nettopp! VamPus! Hva skal man med fiender, når man har ven... perifere bekjente som dette?

Ghost of Goldwater skal selvsagt få Helmut Lottis versjon av "Star Spangled Banner" (MUAHA HA HA) i retur, men andre ondskapsfulle represalier tas i mot med takk!

Advarsel: All ondskap i verden er destillert ut i denne websiten. Mannen er jo et masseødeleggelsesvåpen i seg selv, og har klart å fornærme Afrika, Latin-Amerika og Russland med sine såkalte hyllester i CD-form. For pur ondskap trykk på linken til "pop classics".

23 kommentarer:

Frk. Fryd sa...

Hvis du vil bli kvitt den fryktede gaven din, kjenner jeg noen som gjerne vil motta den ;)

J4nnick3 sa...

Ørene mine blør...

Kynikeren sa...

Jeg bodde i Praha noen mnd i 2000 og hang en del på Cafe Ethno hvor de spilte en mix-CD med trashy 80-talls musikk. Hele tiden, hver dag, på repeat.

Returnerte et år senere: Samme jævla CD-en, om og om igjen. Men det er tross alt bedre å være kjent for godt øl enn musikk.

Rambukk sa...

Noen som kjenner til om Amnesty er satt på saken? Rambukk er prisipiellt for full ytringsfrihet, men dette kan umulig sortere under termen "ytring". Vi har nok her å gjøre med brudd på internasjonale konvensjoner vedtatt for å beskytte befolkningers almenne mentalhelbred..

Gard E Abrahamsen sa...

Jeg ser for meg VamPus gå i demonstrasjonstog med brennende CD-cover og en plakat med ordene "Sensurer den musikken jeg ikke liker! Jeg liker den ikke!"

Elvis Bling Laden sa...

Hahaha! Det er ganske morsomt, faktisk. Hvem trenger Jimi Hendrix sin versjon, egentlig? Jeg trur vi blir nødt til å spille Helmut Lotti sin versjon i antikrigsdemonstrasjonene i tida framover. Den synligjør sannsynlighvis krigens sanne ansikt bedre!

Elvis Bling Laden sa...

og jeg snakker selvfølgelig om "Star Sprangled banner".

Elisabeth Ice Cream sa...

To venninner av meg har bilde av Herr Lotti klistret i skoleskapet sitt og har i tillegg skrevet ett dikt til mannen. Litt av diktet er som følger:

"Helmut Lotti, he's our man, slick and thin, with a sunburned tan. You rick man with bling bling like these, soon we'll get you, peace by peace." Og videre ut i operasalen...

I tre uker latet jeg som om jeg ikke kjente dem. De var besuldet av ondskap og besatt av ordet "KOSTELIG!".

Hmphm.

Disgruntled Peon sa...

Takk for linken til _From Russia with Love_. Herlig. Her er en annen en fra Russland til Washington. _Send Them Crack_.

http://tinyurl.com/fzp3b

--
"For every prohibition you create you also create an underground." - Jello Biafra

Mammons Verden sa...

Elisabeth Ice Cream:
/I tre uker latet jeg som om jeg ikke kjente dem.\


De hadde bildet i skoleskapet sitt.
Da er jeg virkelig spent: Hva heter skolen, og hva heter norsklæreren?
Undervises det i norsk i det hele tatt ved denne skolen?

late som bøyes slik:
late som, lot som, har latt som.

Latet er fortid av å late seg
I går latet jeg meg hele dagen.

Bare slik at det ikke oppstår misforståelser, som f.eks. at du latet deg og derfor følte deg for lat til å kjenne dem...
Hmmmm...
:-)

No offence altså....

Rambukk sa...

Mammons verden: Du har en aldri så liten syntaktisk feil i bloggen din, i innlegget "Mohammedbilder", første setning. Finner du den?

Jeg bare nevner det.

No offence altså....

Mammons Verden sa...

Rambukk sa:
Mammons verden: Du har en aldri så liten syntaktisk feil i bloggen din, i innlegget "Mohammedbilder", første setning. Finner du den?

Jeg sier:
På Dyrk Mammon er det ikke noe innlegg med tittel "Mohammedbilder".
Der er en Cox & Forkumtegning som jeg legger ut med overskriften Mohammed.

Der er kun en setning, som lyder:
"Vi lar Cox & Forkum tale for oss. Hvem uttrykker det bedre?"

Denne har da ingen syntaksfeil - og syntaksfeil er vel det samme som "stavefeil" vil jeg tro?
Eller mener du feil i grammatikken?

Presisjon, please!

Anonym sa...

Kanskje du heller ville ha en CD av Iglesias jr.?

Anonym sa...

@Mammons Verden: syntax henviser til setningsoppbygning.

Anonym sa...

"Glem Vietnam, Afghanistan og Irak"

Ja, det er ingen hemmelighet at vampus og hennes meningsfeller vil at vi skal glemme Amerikanske grusomheter og overtramp i den hellige kapitalens og "frihetens" navn.

Kjøpt deg noen nye sko i det siste vampus? Friheten til å dominere andre økonomisk og til å eie så mange par sko som fysisk mulig står høyt her i gården.

Gud er kjærlighet.

seilern sa...

Siste "anonymous": Har du ingen sans for humor? Forstår du ikke forskjellen mellom spøk, fleip og politikk? Jeg er ihvertfall glad for at VamPus gjør det, ellers ville hennes blog vært ganske kjedelig lesning. Som Piet Hei skrev:

Den som kun tar spøk for spøk og alvor kun alvorlig, han og hun har faktisk fattet begge deler dårlig.

VamPus sa...

Seilern: anonyme kommentatorer synes også det er relevant å kalle meg brunblogger og trekke frem David Irving etter et innlegg om å møte faren min for første gang på 17 år. Det er som å ha fanden til å fortolke Bibelen..

Jeg ønsker dem en Helmut Lotti-CD alle sammen :-))

Rambukk sa...

ok, mammon,
For det første: syntaks = setningsoppbygning.

For det andre: sitat fra bloggen din: ".. gjort et par forsøk på å bli linket opp som en av de beærer profeten..". (finner du feilen nå da?)

For det tredje: poenget var ikke å lese korrektur på det du skriver, men å påpeke at vi alle kan snuble iblant.

For det fjerde: OK?

For det femte: No offence altså..

Elvis Bling Laden sa...

Rambukk: Hvis det ligger for deg, så blir jeg glad om du leser litt korrektur hos meg, altså ;-)

Elisabeth Ice Cream sa...

Til "Mammons Verden":

Ingen kommentar;);)

Rambukk sa...

ikke så mye jobb for en korrekturleser der, elvis! Rambukk for sin del setter pris på korrigeringer, men ikke i plenum..

Gard E Abrahamsen sa...

VamPus: Jeg ønsker dem en Helmut Lotti-CD alle sammen :-))
Kan ikke jeg også få en da? Pliiiiiis? :)

Tilfeldig forbipasserende sa...

Så litt på linken til pop classics, og fikk et glimt av helvete. Hvordan skal jeg kunne høre på musikk etter dette?