Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

lørdag, mars 25, 2006

No excuse


Det finnes absolutt ingen - jeg gjentar - ingen unnskyldning for dette.

23 kommentarer:

iborg sa...

Fysjom! Det er på grensen til voldtekt!

Elisabeth Ice Cream sa...

GODE GUD! HELLIGBRØDE!!!! BLASFEMI!!!

Gard E Abrahamsen sa...

PMS?

Leni sa...

Det der tror jeg er de styggeste skoene jeg har sett - ever!

VamPus sa...

Gard: Jeg ser du holder løftet om å poste PMS hver gang du leser bloggen min- Hvis VamPus irriterer deg så mye og du ikke har noe bedre å komme med, hvorfor finner du deg ikke et annet sted å leke? Motorveien, for eksempel?

Gard E Abrahamsen sa...

Nei, VamPus. Det er ikke PMS på ALLE post'ene dine. Bare når du ikke har annet å fare med enn å kritisere andre for totalt meningsløse ting - som for eksempel her, når du ikke kan akseptere at andre har annen smak enn det du har. Hvis du ikke liker de skoa - hvorfor ta bilde? For ikke å snakke om bryet med å slenge det på bloggen og spre negativitet? Kan bare finne EN grunn til det... PMS.

Anonym sa...

Orderrudsokken er løs. Alarm! Ring politiet, nei tilkall hæren. Hent mullah krekar.

2:Tipper det er Gard (eller var det Gerd) som har premenstruelle spenninger. Maken til syting har jeg ikke sett siden middelalderen i fjor.

3: Synes du at jeg kan være en smule klengete og eller påtrengene så er det bare å si ifra.

Mvh tse tse fluen.

Blåblogg sa...

Gard: Ta deg en pille.

Anonym sa...

Anonym: Du skal ikke lenger enn til denne bloggen for å finne syting: "Æsj, jeg liker ikke disse skoene. Fysj, sognemorr smaker stygt. Bæsj, jeg liker ikke musikkorps. Ugh, jeg liker ikke David Hasselhoff. Urk, han tysker'n ødelegger musikk." Det er utrolig mye "jeg liker ikke at andre har annen smak enn meg"-negativitet på denne bloggen, og som kjendis sitter altså VamPus her som forbilde for tusen andre bloggere som nå altså lærer seg at negativitet til andres smak og behag skal være bra.

Anonym sa...

Det må være trist å være så totalt blottet for humor som enkelte her.

Kjartan sa...

In ze old DDR zere waz only ze statecontrolled humor and it waz much better zen...

seilern sa...

VamPus: Nå er det på tide at du stikker ned i kjellerboden og pakker ut en del av dine sko, for så å poste bilder av sko du virkelig liker! Så får vi se om Gard synes det er bra!

Uetablert sa...

Gard da... du kritiserer andre for å kritisere- aner jeg en smule dobbeltmoral?

Anonym sa...

Jeg synes de skoene var hysterisk morsomme..hvilken butikk så du de i vamPus??

Gard E Abrahamsen sa...

Uetablert: Kritisere? Neida, jeg bare lurer på om det er PMS som ligger bak, jeg. :)

Robinhood sa...

NOEN AV OSS reagerer faktisk sterkt og intuitivt på det vi oppfatter som visuell forsøpling og forskrekkelighet. Skal man ikke få lov til å formidle sine ektefølte reaksjoner? Jeg er sikker på at pupillene til VamPus ble små som knappenåler da bildet av disse (morsomme, og grusomme etter min mening) leggvarmerene nådde hjernebarken. Jeg forsvarer hennes rett til å formidle denne reaksjonen. Jeg har også en velutviklet og levende sansing av det visuelle (andre mangler dette, og det er greit for meg), og irriterer meg for eksempel sterkt hver gang jeg vandrer langs Akershus Festning og snubler i reklameskiltet for Libresse high flying ultimate absorbing som sperrer fortauet i dette unike kulturlandskapet. Andre bryr seg ikke, og sier sånn må man regne med i en by. Når VamPus i tillegg tydelig formidler sin sterke reaksjon med humor, bør folk la være å angripe henne for negativitet. Om noen synes det er flåsete, ok, det, men er det ikke lov å være det heller lenger nå da?

Joan sa...

Dear VamPus! I am currently studying norwegian, but until my skills are immaculate, I will write in english. I do agree with you that these legwarmers are "Wouldn't-be-caught- dead-in" material. On the other hand, my norwegian friend has told me people actually loose their toes to frostbite in the horrid norwegian winter-chills?
I plan a trip to Norway this year, but mind you, I will never be spotted wandering the streets of Oslo in legwarmers. I spend wintertime in LA. London is almost as bad as Norway in the wintertime, not so cold, but very wet. Too wet. Indeed. How come a girl like you choose to spend the winter in Norway?
Kiss, Joan.

VamPus sa...

Siste anonyme: disse skoene ble sist sett i en butikk i Hegdehaugsveien..
Joan; the main problem here is that the legwarmers are attached to the shoes *shudder* I'd love to spend my winters in a bar in Sevilla, but for some reason God hates me so much that I have to work for a living.. in Norway...

Anonym sa...

I hear you on that last one, Vampus.

Joan sa...

Well VamPus, my question to you: What kind of horrible grip has your God got on you, as he posesses the power to pin you down to Norway and working-girl-life?
If I would have listened to a God like yours, I would probably have lived in a one room basement flat in Brixton now. Thanks to my own guts, instead I share my time between three beautiful homes in LA, London, and Switzerland. This picture I took just one hour ago, to encourage you to spread your wings.
Kiss Joan
http://joancollinsshrine.8m.com/joan9058.jpg

Anonym sa...

Well done!
[url=http://idhstlma.com/ozad/oaxw.html]My homepage[/url] | [url=http://jmpibhcs.com/kefu/fohb.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Good design!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Thank you!
http://idhstlma.com/ozad/oaxw.html | http://pxrwyokw.com/qqvh/irkl.html