Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, mars 10, 2006

Oppskrift på perfekt møte

Du vet at du skal i møte. Du vet at det kan være greit å gjøre et godt inntrykk. Du vet ikke nødvendigvis helt bakgrunnen for møtet. Du vet bare at det kan gi deg en mulighet fremover. Hvordan sikre at du virker avslappet, samtidig lyttende og interessert?

Begynn forberedelsene dagen før. For eksempel med et par pils på Centraal. Flytt deretter over til Barfly for inntak av noen drinker og noen flere øl for å skylle ned et par shots. Trekk inn mengder med frisk luft når du er ute og røyker. Nachspiel er anbefalt, men ikke påkrevd. Sett klokka på ringing en time etter at du har lagt deg. Da har du cirka 30 minutter til å dusje, kle deg og prøve å se presentabel ut. Eventuelt sove 20 minutter til, kle deg og løpe ut døra for å rekke bussen. Hils på deltakerne i møtet, vel vitende om at en noe grundigere tannpuss kanskje kunne ha redusert dunsten fra gårsdagen bare en tanke. Sett deg ned, len deg bakover og la fyllenervene overta.

Slår ikke feil.

10 kommentarer:

Tonje sa...

Oi, jeg kjenner meg igjen og det gjør vondt i hvert et bein. Fordømt at jobben må komme i veien for festinga.. Gikk det bra på møtet da?

Anonym sa...

"Trekk inn mengder med frisk luft når du er ute og røyker."

Jeg er sikker på at dette har blitt sagt før til det, Vampus, men hvis du slutter å røyke får du nok i deg tripple doser frisk luft vettu.

seilern sa...

Det er en feil i oppskriften din: Du må droppe det å sove. Da kan du bruke mer tid på dusj, tannpuss, sminke og klær! (samt en liten shot for å roe nervene!)

VamPus sa...

Arbeid er de drikkende massers forbannelse, vettu Tonje :-)
Aldri klart å reparere dagen derpå, Seilern :-)

Fiona sa...

Var på mitt første jobbintervju igår, i en alder av 34, og det var intet mindre enn en skjellsettende opplevelse. Kanskje et par shot hadde vært tingen. Forberedelse og oppladning med tre hylende unger rundt seg kan ikke anbefales. (Og dette er grunnen til at det var mitt første intervju.)

Frida K sa...

Takker for oppskriften, den skal jeg sannelig forsøke ;-)

Tyrving sa...

Kaldsvetten hagler, du vet fylleånden står uav deg, tross iherdig tannpuss og innak av et uforsvarlig antall pastiller. Møte deltakerene sender deg skjeve blikk, og du naer de rister på hoet bak din rygg. Det er da du føler at du lever, og hele kroppen lar deg vite de....

Mysjkin sa...

Jeg ville heller anbefalt å stått over festingen dagen før et viktig jobbintervju, og heller forsøkt å forberede meg på mulige spørsmål fra intervjupanelet.

Arbeidsgivere pleier å kreve at man svarer på vanskelige spørsmål som; (1) dine gode OG dårlige egenskaper; (2) fritidsinteresser; (3) om man er problemløsningsorientert; (4) om man liker å jobbe i team.

Noen arbeidsgivere ønsker også å sjekke nivået på almennkunnskapen ved å spørre (5) hvem som er kulturminister; (6) hva er Norges største selskap; (7) hva betyr G8; (og er de riktig lune spør de etterpå hva G37 betyr og da svarer du Gudbrandsdalsost med et lite nikk og et smil for å vise at du er klar for en spøk selv om det er aldri så gravalvorlig).

Spørsmålene ovenfor er vanskelige men ved å avstå en fyllekule skulle det være tid nok til å forberede seg forsvarlig. Noen forslag til svar kan være: (1)(2) (3) og (4): Liker å jobbe i team og har gode analytiske problemløserevner, men interessen for å jobbe mye gjør dessverre at jeg ikke har mange fritidsinteresser. Også kan jeg virke litt utålmodig på mine kolleger.

Svar (5): Spørsmålet er feil stilt. Hvorfor er han kulturminister er mer relevant. Svar (6)Statoil, Svar (7)De 8 landene i verden som etter egen oppfatning er de 8 rikeste og viktigste landene i verden.

Lykke til.

Mysjkin

Alf-Erik sa...

Høres ut som en hvilken som helst dag på politisk landsmøte eller årsmøte... ;)

Var det noen NRK-folk eller TV2-demoner som sveipet kamera over ansiktet ditt uten forvarsel på det møtet?? Tenkte ikke det nei...

Men du er på god vei, da. Greit å ha litt erfaring til når det virkelig gjelder! ;p

Anonym sa...

best regards, nice info wholesale stacker 3 diet pills Back pain relief back pain back pain relief Parental control for free http://www.plastic-surgery-chicago.info/top-10-plastic-surgeries.html how to crack parental control on tv Black land rover Holiday multi trip insurance abroad Pics of paris hilton pussy slip generic tenuate shop parental controlling behavior and perceptions of control of 2001 black convertible corvette