Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, mars 06, 2006

Harepusløypa

Skiforeningen, muligens landets ondeste organisasjon, arrangerte i går sitt årlige Barnas Holmenkollsøndag – med skiløp for de uskyldige små. VamPus er ikke sikker om det er Holmenkollen et av hennes barndomstraumer stammer fra, det kan ha vært noe à la Harepusløypa bare at i Frognerparken. Umennskelige 250 meter med snørr og tårer. Koordinering av to rødlakkerte planker som var festet til lobbene og ..hva er det det heter igjen ... staver..ble for mye. Sistnevnte ble nok gitt opp i løpet av de første tyve meterne. Hulkende trasket hun bortover mens hun lurte på hva hun hadde gjort for å fortjene denne straffen. Og hva fikk man for strevet? Dypfrossen appelsin og lunken kakao.

Ski. Oppskrytt. Ake, derimot....

14 kommentarer:

Delirium sa...

Hør! Hør!

Undertegnede deltok i sitt første skirenn i den purunge alder av ett og et halvt. Da jeg ble voksen parkerte jeg skiene og lot dem stå igjen i en bod da jeg flyttet for noen år siden.

Født med ski på bena du liksom... Humbug!

Anonym sa...

Nok et bevis på at ski ikke er en norsk oppfinnelse. Byfolk... makan!

Anonym sa...

Ragnar var på arrangementet for 3 gang med sine søte små. Denne gangen etter gjentatte oppfordringer fra podene.

Fine løyper, drikkestasjon, merke,
veske med overraskelser, band, pølsedanse konkurranse, Stian, speiderleker og sol.

Umulig å ikke kose seg.
Kjempe arrangement av skiforeningen!

Ragnar D

Frepun sa...

Langrenn er jo evig fett.

Solan sa...

Barnedåp er verre. Ikke bare ligner opplevelsen mye på et ufrivillig skirenn, men ungen blir på toppen av det hele meldt inn i en organisasjon ungen ikke engang har forutsetningene for å forstå forutsetningene for å forstå meningen med.

Frk. Fryd sa...

Skiløp. *grøsser*

halsev sa...

Nesnalobber?

Gard E Abrahamsen sa...

Uff. Stakkars frappuccino-drikkende kafésittere som har problemer med fysisk fostring og kontakt med naturen. Ikke at Holmenkollen kan regnes som natur, da...

Milton Marx sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Milton Marx sa...

Milton savner sneen! Det nærmeste han kommer er en palmeøy.

Milton kan meget mulig være tilstrekkelig lei av sol, palmer og varme til at han ville betale en god del for en skikkelig fjelltur på ski, med termos, appelsiner og hele pakken.

Solan sa...

Huff ... dere krangler nå som noen religiøse fraksjonister. Skia sine tilhengere her, og the sunny people der ... Urk, så dårlige vitser man av og til blar opp!

Her er en til:
http://www.toppselger.no/phpBB2/viewtopic.php?t=1757
(Jeg vil også ha monogram!)

Delirium sa...

Gard: Liker ikke frappuchino tror jeg, og bor ikke engang i noe som minner om en by. Har blitt forsøkt indoktrinert jevnlig og hyppig om skigåing siden ung alder. Har et meget anstrengt forhold til de plankene med bøy på tuppen!

Det er faktisk lov å ikke like å gå på ski selv om man er norsk vet du!

Gard E Abrahamsen sa...

Delirium ytret:
> Det er faktisk lov å ikke like å
> gå på ski selv om man er norsk
> vet du!

Nå ser jeg ikke helt sammenhengen mellom ski og norsk, men... pytt la gå for denne gang.

Anonym sa...

This is very interesting site... »