Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, mars 14, 2006

Hjorten er død, leve Hjorten!

For å avblåse enhver debatt eller spekulasjon om hva som drepte Hjorten, så bringer VamPus i dag - som eneste blogg - bevismaterialet.

Hjorten ble skutt på kloss hold med kaldt blod av Jegeren midt på lyse dagen. Uvitende om Hjortens identitet som bloggsfærens fødselshjelper og Gudfar, trodde han antakeligvis at han skulle slippe unna udåden. Men selv den mest utspekulerte kriminelle hjerne ønsker anerkjennelse for sin bragd, og der de utspekulerte velger å legge subtile antydninger, valgte Jegeren rett og slett å distribuere bilde av seg selv med våpen i hånd og den virtuelle skogens ubestridte konge.

Men om ikke Jegeren akkurat minner om Heksa Hvit (fine kjoler, skuffende sko) så kan det hende at Hjorten har tatt en Aslan - vel vitende om at dette var et nødvendig offer for å kunne samle troppene og komme sterkere tilbake.

Det var ville spekulasjoner om Hjorten ble drept også i fjor høst, men han - eller noen som utga seg for han - påsto da at det var "onkel Einar". Og når vi først er inne på konspirasjonsteorier - dersom Hjorten er død, hvem postet hans siste ord (vel, nest siste faktisk)? Ryktene sier også at med mindre kulen skiftet retning i løse luften og penetrerte Hjorten flere ganger, så må det ha vært flere som skjøt.

Stay tuned - vi har nok ikke hørt det siste i denne saken....

11 kommentarer:

fr.martinsen sa...

Det blir dessverre felt stadig mer hjort. For femtende år på rad er det satt fellingsrekord for hjortejakta.

Totalt 27 600 hjorter ble felt i høst, og vår Hjort var altså en av dem.

For den som vil lese mer er det mer å finne inne hos Statistisk Sentralbyrå.

Overskriften er: Hjorten tar innpå elgen.

http://www.ssb.no/hjortejakt/

Hjorthen sa...

Du tar nok feil der VamPus, bildet ditt er en forfalskning. Du finner det egentlige bevismaterialet her: http://har-slutta.blogspot.com

Lykke til med dine bloggprosjekter, jeg kommer nok til å holde et halvt øye på deg fremover serru! (faktisk så virker det vanskeligere å vanskeligere å unngå å holde et halvt øye på deg)

Rambukk sa...

Slett ikke verst å være skrivefør etter den behandlingen der!

Morten sa...

Litt forvirret nå ...
I følge dette innlegget, samt en av kommentarene, er det plutselig to hjorter som er døde ...
Håper, i likhet med mange andre, at det snart begynner å klø for mye i klovene til den egentlige hjort og at han dukker opp igjen.

M:)rten

VamPus sa...

Det var et veeeldig slemt bilde, Hjorten.. What a way to go :-)

Merker allerede nå at jeg gleder meg til du er tilbake - men nå kan jeg begynne å grave meg inn i Hjortenbloggs uendelige kilder (eller tidligere poster som det vel også heter) på jakt etter visdom og gullkorn!

Morten Drægni sa...

Glem Karl Marx, Lenin og Magnus Marsdal*knis*. Det finnes bare en virkelig ideolog med en så skarp penn at han ikke kan skrive på annet enn spesiallaget kevlarpapir, og det er Hjorthen.

Jeg tror den virkelig grunnen til at Hjorthen har tatt bloggpause nå er at han kan starte på sine samlede verker bind I, II og III. Så det så.

Hjorthen sa...

Veldig hyggelig sagt Heidi! (prøver å legge av meg bloggesjargongen ja) Skulle jeg vært frekk på din bekostning nå så ville jeg svart at jeg gledet meg til jeg kunne glede meg til du også kom tilbake, men skitt au. Det er jo ikke sant. Som jeg har sagt til flere de siste dagene, send meg en mail hvis du noen gang skulle befinne deg på disse trakter så skal jeg spandere et eller annet på deg. (Nikotinplaster? Wiener i brød på Shell? Trekkspill og sjømannsviser på et elelr annet Høyre-møte? Kun fantasien setter grenser, men jeg vet ikke om jeg tør å slippe deg løs på whiskyskapet mitt.)

Sånn som jeg henger rundt i kommentarfeltene nå så skjønner dere vel at jeg har abstiser så det holder, nærmest en liten sorgreaksjon, men pennen var kanskje litt for skarp for kevlarpapiret av og til? Jeg tror det skal bli godt med litt tid i skyggene.

toska sa...

Jeg tror det er mye mørketall her i grunn. Er nok endel hjorter som blir drept uten at vi får vite om det. Kanskje medieverden burde skjerpe seg og legge mer fokus på denne eller "hjortemasakren" som foregår hver gang det er hjortesesong. Skal vi sette av en tid på år det er lov til å skyte mennesker da eller? Stakkars hjorten...

Anonym sa...

Du Toska! Artig nikk du har og med det kallenavnet har du vel skutt deg selv i beinet, hehehe?

Fra spøk til revolver, jeg har faktisk tenkt å skyte fra hofta. Altså et skudd i blinde, glise!!! Lurer på hvem som ikke er Rein fordi det er en som har Hjort i buksa.
tse tse fluen.

Konspiratus sa...

Det har lenge gått rykter om at Hjorthen hadde flere dobbeltgjengere som kunne stille opp i situasjoner der faren for attentat ble vurdert som meget stor.

Det viser seg vel nå at trusselvurderingene slett ikke var overdrevet.

Det er sikkert skrevet mange bøker om dette temaet - sjekk Mahmood-salget, hvis det ikke er over, da.

Anonym sa...

Det er nå bevist at hjorten var en misslykket selvmordbomber, men attentatet ble en suksess i kraft av vekt og hjortens stilling...