Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, juni 15, 2007

Dumme amerikanere og rabiate ekorn

I serien "Amerikanere er dumme de" bringer vi i dag "Slik sjekker man bleier i USA" - om en postansatt som meldte inn en uadressert pakke som luktet vondt til politiet.

Minner litt om den gangen Oslo-politiets bombegruppe måtte ned på Oslo S og sprenge en mystisk gjenstand som viste seg å inneholde en brun flytende kullsyreholdig søtlig væske. Altså en Cola-boks.

Dagens nyhet kom med overskriften "Tre skadd av ekorn" - en befriende variant av "Tre skadd i eksplosjon i Bagdad". Verden er jammen ikke trygg noen steder...

5 kommentarer:

Protagonisten sa...

Jaja, typisk amerikanere vettu.

Og jeg som trodde at the bottom was nådd med dette:

http://community.livejournal.com/wtf_inc/4364210.html

Esquil sa...

For ikke å snakke om rett etter 11.september, da bombehunder måtte reise fra Oslo og til rutebilstasjonen i Førde fordi noen hadde glemt igjen en pappeske der.

Men hvem kan kritisere paranoide sogninger, Førde var jo det åpenbare neste trekket til Al Quaida etter WTC. Det er som Cohen synger, "First we take Manhattan, then we take the rutebilstasjon in Førde."

SV sa...

Nydelig Esquil!

Du kom meg i forkjøpet, med storutrykningen til postkontoret i Kopervik der "hvitt pulver" var oppdaget, med avsenderadresse IRAN!!!

Storutrykning med politi, 3 ambulanser, brannvesen og sykehusets nyanskaffede dekontamineringsenhet m.m. Som ventende var viste "pulveret" seg å være mel til iranske landsmenn i Norge.

Resonnementet er det samme: "Manhattan i ruiner, hvem tar vi nå? Berlin? London? Los Angeles? Næh, Kopervik må det bli!!"

Hysteriet hadde også en viss grobunn "in a theater near you".....

Øyvind sa...

Men hvem faen er det egentlig som sender skitne bleier i posten? Ahmadinejad?

seilern sa...

Jeg liker tyskernes konklusjoner om det "gale" ekornet: "Veterinærer skal nå undersøke om dyret var smittet av rabies, eller om det rett og slett var blitt aggressivt på grunn av manglende seksuell suksess i paringstiden."

Skal vi anta tilsvarende om mennesker som går berserk - om det er i Irak eller USA: At enten er de rammet av galskap eller så er det manglende seksuell suksess? Da tror jeg konklusjonen må bli at det beste tiltaket for å forhindre terrorisme er fri sex! Gi Osama og vennene hans et nummer, så blir de blide!