Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, juni 20, 2007

Fløy en liten blåfugl...

Flakse flakse...

- Mrmf .. snork..smatt...

Flakse flakse... *boink*

- snork..pust.. HM?

Flakse flakse... *boink* ..flakse.. Borte.


Dæggern. En fugl som klarte å fly inn gjennom vindu på soverommet mitt, flakse gjennom rommet, snu, kræsje i vindu, flakse tilbake, snu igjen, kræsje litt mindre og flakse ut av vinduet, gitt. Godt ikke Pusedyr var inne eller så hadde jeg kunne stuffe mer fjær i puta nå.

8 kommentarer:

t!g sa...

Det er da ikke agurktid enda...

Puselur sa...

i fjor sommer da jeg passet hus og katt for mor, kom en skjære innni huset og inisterte på at den skulle ut igjen gjennom et vindu høyt oppe under taket der hvor alle glassvasene til mamma står.. Jeg måtte fysisk fange den og kaste den ut. Skjønner ikke hvordan jeg fikk tak i den egentlig...?

*sukk* kjeder meg på jobb..

Eva sa...

Her er det pusedyret som drar fjærkreet inn og rister det så jeg kommer hjem til fjær overalt. Skulle hatt kattedør med fulgealarm ;-)

Jiervva sa...

matet en stokkand her om dagen med nevøen min

nessie sa...

En av kattene mine fanget en gang en spurv som landet på gesimsen. Før vi rakk å slippe den ut var den død.. Hvordan den klarte å ikke se en sort og gul tabbykatt på 7 kilo liggende i en hvit vinduskarm kan en jo lure på :D

Martine Votvik sa...

nessie -

det var nok selvmord kan jeg tro, ala trailer-dive.

muligens en "redd katta" aktivist.

FraterPan sa...

Jeg har ved et par anledninger fått inn spurver gjennom vinduer som har stått på gløtt på hybelen min. Begge gangene har de lagt igjen avføring, sikkert som følge av nervøsitet grunnet traumene ved å gjentatte ganger støte mot glasset før jeg endelig fikk kommet dem til unnsetning og åpnet vinduet på fullt gap.
Kanskje det var den samme fuglen begge gangene.

Ja, jeg har sannelig et spennende liv.

Anonym sa...

Nope, å støffe flere puter kunne du ikke, vampus, for du skrev jo vitterligen at pusen manglet tenner for litt siden, og du leitet etter inventaret med kjeft i ...så hvis pusen Hadde vært der, så ville det blitt en sørgelig, tannløs affære!