Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, juni 18, 2007

Fotball eller livet

"Some people think football is a matter of life and death...I can assure them it is much more serious than that." - Bill Shankley

HamKam ser ut til å dele Shankleys holdning til at fotball er viktigere enn liv eller død. Etter at HamKam-spissen Oluwasegun Abiodun ble dømt til 45 dagers fengsel etter å ha truet en kvinne med å drepe henne, er klubben mest opptatt med hvilke ankemuligheter de har og å få dommen omgjort. Soningen kan jo kollidere med sesongavslutningen til HamKam.
- Det sier seg selv at dette ikke er positivt, men nå har vi bare fokus på å ta vare på Andy, sier sportslig leder Tjærnås til VG.

Mener å huske en tid der idrettsstjerner ikke fikk spille dersom de hadde skjelte ut en dommer, drukket før en kamp eller oppført seg dårlig. Men herlighet, hva er vel en kvinnes liv i forhold til en fotballkamp? Og revolverjournalisten stilte jo nesten et kritisk spørsmål.

Takk til Stoffer for tips.

1 kommentar:

Jostein sa...

Hei Vampus,

Det var på tide at du skreiv noko om fotball, der er jo alt for lite av det i TV og i media ellers. Forøvrig vil eg gjere merksam på ein feil i tittelen, det skal vere "er" ikkje "eller" mellom fotball og livet.