Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, mars 15, 2007

Vagina i speil

Alle fordommene var på plass da VamPus ankom Skrivekurset i Ladyfest-regi. Med dyp skepsis observerte hun det som ved første øyekast virket som den sedvanlige gjengen av kvinner som vil realisere seg selv og de var på plass alle sammen. Billedkunstneren, danseren, healeren, dramatikeren. Ingen selgere fra IT-bransjen her nei.

VamPus håpet i det lengste at de fargerike dukkene på bordet var ..vel, pynt? Men neida. Selvsagt var de ikke det. "Skriv om deg selv sett med dukkens øyne". Jepp. Her manglet det bare etnisk musikk og røkelse. Da kursleder tok frem en kurv med små håndspeil flakket VamPus med blikket og vurderte retrettmulighetene - (herregud herregud, jeg har havnet på et kvinnekurs hvor man skal se på sin egen vagina i speil UÆH!). Et øyeblikk var det å brase gjennom vinduet et forlokkende alternativ, men speilet skulle kun brukes til å se ens eget øye. Når man forventer det verste så blir liksom alt annet helt akseptabelt.

Men det skulle vise seg at teknikkene faktisk fungerte. Og når det i tillegg viste seg at noen av damene kom med den samme skepsisen så kunne vi konkludere med at kurset hadde vært nyttig og at opp til flere av kursdeltakerne faktisk var oppegående damer som det går an å ta fem øl .. eller så med.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Mrsmt.

Er det ellers lov å komme med en sidesporing: Har du sett denne filmen? Hvis ikke hvorfor ikke og kan du vennligst gjøre det?

http://video.google.com/videoplay?docid=-4520665474899458831&q=the+great+global+warming+swindle

Anonym sa...

Unnskyld meg, en det siste ordet i linken skal være "swindle", ikke "sw"

Anonym sa...

Jeg var på kurs med en utrolig dyktig dame som drev med leker en vanligvis utfører i barnehagen. Aldri fått kjørt kreativiteten så grundig som da, ble ganske svett etterhvert. Vanvittig morsomt og givende! ;-)

Anonym sa...

Jeg møtte ei som hadde bedrevet blant annet "primalskrikkurs". Altså at hun var instruktøren. De fleste deltakerne, om ikke alle, var nok kvinner.

Det er mye rart man kan komme borti, når man leter etter meningen med livet, antar jeg.

Selv lette jeg bare etter ei som kunne hjelpe meg å lette på trykket. Og det gjorde hun, primalskrikinstruktøren, helt brillefint. Uten å komme med noen primalskrik i det hele tatt. Ikke så rart, all den tid munnen hennes under hele seansen var fullt ganske bra opp med en sensitiv del av min mannlige kropp.

Jorunn Solli sa...

Jeg stusset også da jeg så dukkene og speilene ligge utover furubordet, men ble raskt med på lady leken. Det ble faktisk morsomme skriveøvelser ut av det. Selv tok jeg meg en fem minutters automatskrift i går og vil ikke tilgi meg selv om jeg skofter i dag.

Mysjkin sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Overskriften var en tanke tabloid.

Er det 0,01 cent for hver hit?

Anonym sa...

Jeg vil bare si at jeg håper du fortsetter å blogge, jeg. Kommentatorene dine til tross.

Jorunn Solli sa...

”Er kapitalismen konservativ?” Spørsmålet stilles i Morgenbladet.
http://www.morgenbladet.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070223/OSPALTISTER/102230046&SearchID=73275674978972
Beklager den uelegante linken, men jeg klarer ikke å lage den annerledes. Jeg har lært det en gang og så har jeg glemt det igjen ;-/

Jorunn Solli sa...

P.S: Alle, enten de er blå eller rød, bør gratuleres når de fyller år. Så gratulerer Lae. Håper alle var snille mot deg og ikke motsa deg på den store, runde dagen.

Jorunn Solli sa...

oj sann... jeg postet dette feil ;) Det ekke lett. Skulle egentlg poste det under Lae. Gratulasjonen til Lae. Prøver igjen.