Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, mars 24, 2009

Fredsdemonstranter oppsummert

103 av 193 personer som ble pågrepet etter Gaza-demonstrasjonene er registrert for straffbare forhold tidligere (bot eller dom).

43 av de pågrepne var registrert med syv eller flere straffbare forhold, og enkelte var registrert med til dels svært mye kriminalitet: grove ran, grov vold, seksuallovbrudd og narkotikalovbrudd.

Og da er ikke foreldre som smører sine barn inn med lekeblod og sender dem som levende skjold mot politiet telt med.

17 kommentarer:

Anonym sa...

Så foreldrene er telt med?

VamPus sa...

En "ikke" for mye tatt ut :-)

Anonym sa...

Jeg regner med at samtlige da var sluppet ut på perm den helgen for å kunne delta på demonstrasjonen.

Anonym sa...

Men dette bør selvsagt ikke få noen konsekvenser for norsk innvandrings- og integreringspolitikk. For det har det OVERHODET ingen ting å gjøre med. Neida.

(Hemmelig oversetting av artikkel-begrep, kun for medlemmer av Mikke Mus detektivklubb: Minoritetsungdom = Eufemisme for muslimske ungdommer)

Don't mention the war!

VamPus sa...

Jeg visste ærlig talt ikke at vi hadde en innvandrings- og integreringspolitikk. Men jeg vil gjerne ha en.

Anonym sa...

"registrert med ... narkotikalovbrudd"

Ja, det var ille, Vampus! For dine narkotikatlovbrudd ble jo ikke registrert i domsapparatet - stooor forskjell!

ak sa...

"Marginalisert ungdom med krigstraumer" -my ass. Hvorfor er alltid de Palestina-sympatisørene så jævla lurvete?

Anonym sa...

Vampus fortsetter i samme trav som før ser jeg

Hun skriver "fredsdemonstranter oppsummert", men det er en dårlig oppsummering når 99% av demonstrantene (mange tusen) var fredelige - tsk tsk, hvorfor prøver du å gi et annet inntrykk Vampus?

Kan det tilfeldigvis være fordi det nettopp har kommet fram i media at Israelerne med overlegg drepte sivile i Gaza??

Myrderier av kvinner og barn, pytt pytt! Det gidder vi ikke snakke om - fram med den gamle taktikken: la oss heller fokusere på de dumme, kriminelle Blitzerene/demonstranter.

Anonym sa...

Ja, hvordan skulle man få få påskudd til jævelskap uten disse onde jødene som "myrder uskyldige" som unnskyldning?
PS. Dere er i det store og hele noe ynkelig antisemittisk pakk!

kjell

Anonym sa...

Og nå blir kun 10 av disse tiltalt.

Er det rart at hærverk og faenskap florerer, når risikoen for å måtte ta konsekvensene av "litt uskyldig moro" er lik NULL?

PS: Og av de 10 er det vel 2-3 som til slutt får en straffereaksjon i form av en minimal bot. Så da kan man jo lure på hvor mye disse 103 faktisk har vært med på tidligere for å få "knuta si" (oppnå registrering). De kan jo faen ikke hatt tid til annet enn kriminalitet og pøbelstreker!

Anonym sa...

Jeg mener samtlige som bedrev skadeverk mot privat eiendom burde vært tiltalt for dette.

Eventuelt får butikkeierne gå til privat søksmål, for å markere at når påtalemyndigheten svikter, får lovlydige borgere bruke andre deler av rettsstatens virkemidler.

Og jeg mener fortsatt at det bør inn en bestemmelse i lovverket for å straffe den/de som hindrer andre i å utøve sin ytringsfrihet. Slik gatepøbelen gjorde i januar.

Anonym sa...

Dette var ingen overraskelse. Samme type ungdom som raserte Fransk byer. Vedlig gøy å ødelegge og slåss med politiet. Typene har liten eller ingenting mellom øra, akkurat som football hooligans.

Anonym sa...

kjell,

er det antisemittisme å gjengi hva Israelske soldater (semitter) rapporterer?

Anonym sa...

Det er i hvert fall antisemittisme å rope på jødeblod i Oslos gater.

kjell

Anonym sa...

Som i alle andre partier finnes en og annen forskrudd individ, men enhver sammenlikning med NSDAP kan ikke engang tas på alvor.

Dessverre er det ikke noen "få forskrudde individer" som du sier. Det har vært tre store muslimske demonstrasjoner i Norge:

1. Demonstrasjonen som støttet fatwaen over Salman Rushdie (oppfordring til terrormord)

2. Demonstrasjonene mot Muhammedtegningene

3. Gazademonstrasjonene (Jeg har ikke problemer med å ha stor sympati med palestinernes ask)

Demonstrasjonene mot tvangsekteskap, terror osv trakk nesten ikke muslimer, og dette er meget urovekkende. De brune muslimer er langt fra i majoritet, med de er toneangivende.

Blant brunskjortene, Hitlers gatepatruljer, i Tyskland før krigen var det mange kriminelle. Det var planlagt slik, man skulle sette seg i respekt. Så ser vi Gazademonstrasjonen i Oslo, halvparten av de som ble arrestert hadde kriminelt rulleblad, de skulle også "sette seg i respekt".

Nei du, vi lar oss ikke lure en gang til.


Hva er det med Abid Q. Raja som blir hentet av pistolbevæpnede menn etter et dialogmøte og uforklarlig melder avbud på et nytt møte.
Hvorfor må Abid Q. Raja gå då hatsk ut mot Shakil Rehman og kalle alle de som applauderer ham på et møte for klakkører ?

Hemmelighold omkring islamistenes religiøse torpedoer og forbindelsene til ISI som støtter Talibanterror i Afghanistan er skadelig for integrasjonen.

http://www.dagbladet.no/nyheter/2005/08/24/441187.html


Like etter klokka 04 i natt til Onsdag 24.08.2005 skjøt en eller flere ukjente gjerningsmenn mot restauranten til Farhana Rehman, som er søsteren til komikeren Shabana Rehman.

Det hadde vært interessant å høre oppfatningen til
Iffit Z. Qureshi om denne slags uverdige aktører?
Disse ynklige meningsytringer har jeg kun forakt tilovers for.
"servitøren" "Onkel Tom" og "kokosnøtten" Shakil Rehman fortjener vår støtte.
Uthenging fra Iffit Z. Qureshi og hennes uverdige alliansepartnere i div gjenger i Oslo skaper ikke respekt for muslimer.

geirronimo sa...

Hadde disse demonissene fått lys rundt huet, hadde vi hatt saue-pong med en gang :-)

Anonym sa...

Det toget jeg gikk i hadde 10000 - 12000 deltagere hvor ingen ble arrestert, så ja.. det viser at man som kriminell lett blir nyttige idiot for grupper som vil diskutere noe annet enn hva demonstrasjonen handlet om pg uttrykte...