Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

søndag, mars 22, 2009

Sauetriks

DETTE er seriøst det morsomste jeg har sett på evigheter. Sjekk ut saue-pong!Takk til Skjegg for tips - sving innom bloggen hans!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Genialt!

Anonym sa...

Utrolig moro! Er dette den endelige bekreftelsen på at bønder har for lite å gjøre og at det slike ting subsidiene går til? (Ikke at det gjør noe i dette tilfellet, da..)

ak sa...

Hahahahahaaaaaaaaaaa!! Morsomt!! Jeg har litt erfaring med sauer selv. En gang fanget jeg og en kompis en uheldig utvalgt sau og satte på den en svær afroparykk med gummistropp til hakefeste (slik at den var umulig for sauen å få av :D), og slapp den så inn i flokken igjen, med det resultat at det ble totalt mayhem og kaos, sauer hoppet over gjerder og stanget i hytt og pine og gikk generelt agurk i møte med sin "nye landsmann/sau". Dette var (selvfølgelig...) i forbindelse med en relativt fuktig natterangel og til alt hell hadde vi glemt sprayboksen med sort maling som vi hadde tenkt å dekorere sauen med. Iallefall, hendelsen beviste en gang for alle at sauer er om aldri så ålreite, også rimelig fremmedfientlige!

Anonym sa...

Morsom video fra SKUP-konferansen! Dro kjensel på flere av deltagerne! Er klar over at norske journalister er flinke til å gjøre som de blir bedt om av autoriteter, men dette var virkelig imponerende!