Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, mars 10, 2009

Kunnskapsløftet i Felliminati

Jeg er Pusedyr og jeg har tatt over denne bloggen mens mamma er midlertidig... indisponert.

Mamma deltok på et seminar om nye medier i forrige uke.. og hvor lenge kommer "nye medier" til å være nye, lurer nå jeg på. Som NAV - Nye Arbeids og Velferdsetaten - de kan umulig ha tenkt gjennom det navnet. Men på en annen side, Felliminati har planer om å legge ned hele etaten når vi tar over landet. I et felliminakrati eksisterer ikke arbeidsledighet, og alle yter etter evne og får etter behov.

Nok om det. På dette seminaret deltok visstnok Norges kunnskapsminister (en klassisk selvmotsigelse, ifølge Katt Il Jong), og nå skal han visstnok svare på spørsmål fra dere. Hvis dere vil. Vi overvåker dette nøye. Så er dere advart.

Selv om en av fem elever går ut av skolen uten å kunne lese og skrive, så har vi ikke bruk for såkalte "intellektuelle" i vår nye verdensorden heller. Så vi vil på det sterkeste oppfordre kunnskapsministeren til å fortsette sin utmerkede politikk på området. Vi kunne ikke gjort det bedre selv.

Ikke sant, mamma?

- HRMMMMF!

Jada, skal bytte tank snart. Chablis?

Atún ó muerte,
Pusedyr

16 kommentarer:

Anonym sa...

Hmmm, Katt il Jong må vel være ideologisk beslektet med gode gamle Formann MJAO. Ellers så vil jeg påpeke at kunnskapsminister ikke nødvendigvis er en selvmotsigelse, men at sannsynligheten er høyere enn normalt når SV besitter posten.

Anonym sa...

Avliving av katt koster kr. 400 hos veterinæren i Heggedal.

Det er det verdt.

ak sa...

Hei Pusedyr,

Er det ikke litt stusselig for deg nå som matmor ligger bastet og bundet i en kontinuerlig rødvinsrus? Hvem gir deg kos nå? for hun var vel ikke SÅ grusom mot deg vel? Og ikke minst; hvordan i all verden klarer du å åpne tunfiskboksene selv??

Morten Myksvoll sa...

Hei Pusedyr, det er flott at det er du som styrer bloggen litt nå. Jeg har nemlig et spørsmål angående verden og sånn. I den historisk korrekte "Haikerens Guide til Galaksen" er det musene som er de rådende vesnene på jorden. Care to comment?

Når det gjelder begrepet "kunnskapsminister". Det var den eneste måten en klarte å få kunnskap inn i departementets politiske ledelse.

kandahar sa...

Tips: Dersom du setter vinen intravenøst varer den lenger. Kan du ikke sette inn kanyle er bare å ringe en sykepleier. De er underbetalte og den du får tak i gjør sikkert jobben for den opprinnelige ukerasjonen med vin.

Arnfinn Pettersen sa...

Viva Pussolini!

Lord Bassington-Bassington sa...

Leve Pusedyr! Det er på tide at vi firfotinger tar over.

Anonym sa...

Vi utdødde fugler tar på det sterkeste avstand fra den ideen.

Kamp mot alle puser, der du jobber der du bor!

Mad Mullah Hastur sa...

Vi kjempar med pusekattar, mot pandaer og andre utyske! Til sigeren!

 Sti9nsky sa...

Jeg har ikke ord.

*applauderer*

Anonym sa...

Du er helt klart inne på noe her, Pusedyr.

Hvordan klarte du å overmannen mamma? Jeg slipper bare til på maskinen når mamma'n er på jobb.

Snute-puse fra Minapusen

Pusedyr sa...

Formann Mjao var en direkte etter kommer av den første pusen i universet, Pus Ur, og var den som begynte vår misjonering til andre planeter. Katt Il Jong er øverste leder i det nåværende Fellitbyrået, som styrer prosessen videre. Du er godt opplyst, Nils.

Anonym: Våre folk sjekker nå opp din IPadresse, og vil merke døren din med en real sprut til en senere anledning.

ak: I revolusjonens navn må vi alle ofre litt. Men det er jo som en helt vanlig lørdag morgen når hun ligger halvdød fra kvelden før.

MortenM: Haikerens Guide til Galaksen er et blasfemisk verk og forbudt under det nye regimet. Alle referanser til dette vil bli slettet i fremtiden.

kandahar: Kanyle? Hm. Sier du det.. Litt mer praktisk å legge henne på drypp, ja..

Arnfinn: Viva *pote i været*

Lord Bassington-Bassington: Ja, du sier vel det. Hvis dere labbefrender samarbeider, så skal vi la dere leve. Vi har noen forslag til tiltak mot deres eiere som kan settes i gang med umiddelbar virkning.

Dodofuglen: Ser du noen representanter fra Felliminati i nærheten av der du bor, så kan du ta det heeelt mer ro. Vi skal ikke skade deg. Vi skal bare.. prate litt?

Mad Mullah Hastur: Opp, alle jordens bundne felis, opp, I som sulten knuget har.
Nå drønner det av rettens velde
til siste kamp der gjøres klar...

Sti9ansky: Du skal bli spart.

Mina-pusen: gaffatape når de sover.. gjerne etter en fredagspils, miff miff, problemet er å dytte de ut på badet..

Anonym sa...

åh. elsk. skriv felliminati-bok?

Anonym sa...

Yes we Cat!

Anonym sa...

Ave Pus

"Ave, Felino, Morituri Te Salutant!"

Olds69

Anonym sa...

Just a question Pusedyr:
Hva akter du å foreta deg når skapet er tomt for tunfiskboxer og rødvin??? Ta på ryggsekken og jogge til Rimi og nærmeste pol???

Og ehe.. hva når mammas konto er tom? Ingen penger inn på konto så lenge hun ligger tapet på badet ute av stand til å jobbe. M.a.o. slutt på tunfisk og rødvin dersom du ikke får snuset deg fram til kredittkortet da.....

Overta verden du liksom. Vet du hvor mange rotter som befinner seg under byens "lokk"?