Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, juli 06, 2009

Gmf..

Grmf.. For det første - få man mer kullsyre i seg når man har drukket øl fra en femliters Heineken-tønne som man kjøper i butikken enn når man drikker ute? For, atte, vi.. dvs.. NOEN.. raper litt mer enn normalt nå. Her. Og. Sitrap.

VamPus. Skal på do i leiligheten. I Barcelona. Lillegull sitter og snakker på rommet hos Søs. VamPus. Inn på do. Kommer ikke inn. Skjønner ikke noe. Hæ. Hvem er på do da? Døra stengt. Men. Hvor er håndtaket? Lete. Hm. Hm. Hm en gang til. Vent litt. Det er ingen andre her. Så. Det er ingen på do. Så hvordan i helvete kan den døren være stengt? Vent litt.... Å.. den åpner andre veien. Der ja. Mmmmmm. Do. Digg.

4 kommentarer:

Gullstandard sa...

> få man mer kullsyre i seg når man
> har drukket øl fra en femliters
> Heineken-tønne

Man får ihvertfall i seg mer Heiniken.

ak sa...

Ja det er nok mer Solheim-kryptonitt i den Heineken-dunken enn i utepils, fordi ølet i tønnen er på forhånd mettet med CO2 og i tillegg er det fyllt på med nok CO2 til å drive ut alt sammen. Dess lenger tønna står uten å tømmes, dess mer CO2 presses inn i ølet. Så derfor; drikk opp alt sammen fort som faen! Raaaaaaaap.
Men er du ikke i Barcelona? Drikk San Miguel da vel? Eller Cruzcampo, Mahou eller Estrella ;) San Miguel i store iskalde seidler rett fra fryseren er min favoritt :)
Raaaaaaaap.

citten sa...

Vampus kanskje litt fylleblond...? :D

Anonym sa...

"Når ølet går inn, går vettet ut, og det blir plass til mer øl".

Ovennevnte kan være grunnen til at du finner dodøren låst. Spør din bror. Sitataet er hentet fra hans russekort.

PS. Ikke uten grunn at mor knaser beroligende for 5 dg. på rad. Tipsene til ak gjør ikke situasjonen bedre...