Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, juli 01, 2009

To vote is okey

En av kandidatene til Arbeiderpartiet stemmer... Arbeiderpartiet. Hvem skulle trodd det?

Nuvel. Så lenge ingen selger inn en lignende sak til kommunikasjonsenheten til Høyre - også kalt KE eller Que?. Sist gang hadde de stor suksess med Per-Kristian Foss som skulle ha med Lene Alexandra for å forhåndsstemme i Oslo Rådhus. Under mottoet "to vote, to vote, to vote is okey" stemte hun, uttalte at det var egentlig ganske komplisert (man velger parti, bretter og leverer til funksjonæren), satte seg i bilen, rygget i fontenen foran Rådhuset og kjørte.

Høyre. Det folkelige alternativet.

3 kommentarer:

Sondre Olsen sa...

...og nå som vi endelig hadde fått en pause fra henne...

VamPus sa...

Sorry!

Paal Fosdal sa...

Jeg har lenge undret meg over hvordan ting blir til. Noen har, på et eller annet tidspunkt, benket seg rundt et bord i Høyres Hus, lagt frem forskjellige ideer, plukket ut Lene A. konseptet og sagt: Dette er j..... bra! Dette henter vi velgere på!

Og ingen andre har sagt imot.

Slikt bekymrer meg, og jeg håper de rette folka har gluggene vidåpne før årets valgkamp.