Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, august 22, 2005

Bring soldatene hjem!

VamPus var på utdrikningslag for sin gode venn Otters på fredag. En av aktivitetene var å dele ut løpeseddler for den kjente bevegelsen "Norsk konservativ fekterforening", som for anledningen "samarbeidet" med internasjonal sekretær i SV og RV - under parolen "Bring soldatene hjem". Ikke bare det - Otters holdt også en rørende appell på SVs valgkampbod i Spikersuppa hvor han insisterte på at regjeringa måtte bryte samarbeidet med kapitalistiske USA slik at Norge ikke ble "et lydrike for USA i Europa." Vakkert.

SV var svært fornøyd, og det var mildt sagt vi også. Otters er nemlig en varm tilhenger av USA, Bush og Irak-krigen. På en annen side - VamPus tror hun heller vil ha et Norge som er et "lydrike for USA" enn at Bondevik skal begynne å mene ting helt på egenhånd *grøss*

Ingen kommentarer: