Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, august 04, 2005

Terrormetoder

Islam får så mye oppmerksomhet for tiden i forbindelse med terrorhandlinger, noe som er urettferdig da andre religiøse retninger har terrorisert oss lenger, men kanskje uten fullt så mange umiddelbare resultater. VamPus Verden avslører i dag de litt mindre kjente/anerkjente metodene til andre religiøse retninger...

Hinduisme - Filmmusikk fra Bollywood
Buddhisme - gir oss dårlig karma, fører til et langt liv i evig lidelse
Hare Krishna-bevegelsen - oransjekledde grupper synger og danser til du overgir deg.
Jehovas Vitner - skal fastsette ny dato for verdens undergang og informerer om dette i en omfattende dør-til-dør aksjon
Panteismen - gud er i alle ting og ting har det med å gå til helvete, derfor har de spesialisert seg på hjemmeulykker. "Ting tar tid", derfor er dette en aksjonsform som vil...ta litt tid.
Jødedom - Israel er for tiden opptatt med å rydde Vestbredden, men vil komme sterkere tilbake.
Katolisismen - Panzer-Pave Benedictus XVI utformer en ny pavelig bulle, Ad abolendam II, som blir modernisert og filmatisert med Mel Gibson i hovedrollen og tvangsvises på alle kinoer i hele verden.
Kristendommen - Bondevik, Høybråten, Svarstad Haugland..

8 kommentarer:

vektern sa...

Visste ikke at du var så hardcore protestant at du ikke regner katolisismen som kristendom... Du har vel ikke blitt frelst av en omreisende bibelselger en av de siste dagene? Du glemte forøvrig det jævligste kristendommen har gitt oss: Gladkristne gospelkor. Jeg deler heller en vannpipe med selvmordsbombere med pledd rundt hodet enn å overvære en konsert med Oslo Gospel Choir.

Tor Andre sa...

Ikke si noe stygt om Bollywood-musikk. Gleder meg til festival i neste uke allerede med syngende gangstere og forelskede indere.

Trond sa...

Du glemte at en film om Budda nå skal spilles inn med Bradd Pitt. Spent på hv det neste blir.

VamPus sa...

Vekter'n: Du har vel aldri betvilt VamPus' åndelighet?
Tor Andre: Mjoo. Bollywood-filmer er egentlig litt kult..
Trond: Buddha-film med Brad Pitt? Øh.. VamPus vet ikke om hun skal le eller gråte. Nå som Brad har blitt 40 begynner han faktisk å bli kjekk..men Buddha-film? Nooooo!

Kent sa...

At buddah var en tykk liten mann var ikke kult nok for Hollywood tydligvis... Jeg håper Brad Pitt viser seg som en karakter skuespiller og legger på seg for kunsten sin skyld. Det er ikke mange jeg har mer lyst til å se som feit enn han merker jeg.

VamPus sa...

Kent - bare hvis Angelina gjør det samme..*ond latter* DET ville varmet et kaldt lite VamPus-hjerte..

Kent sa...

fysj nå fikk jeg et stygt bilde av Pitt og Jolie smellfeite i en het omfavnelse.. det var litt fint og....

Anonym sa...

Very cool design! Useful information. Go on! » »