Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, august 17, 2005

GULAG

VamPus begynte å gruble over hvem som kommer til å ha hvilke poster dersom Nasjonalsosialistisk Arbeiderparti (NSAP- også kalt "nassene") vinner valget. Selv om hun er overbevist om at det ikke vil mangle på initiativer for å skape nye arbeidsplasser gjennom å opprette nye departementer, så ser hun også betydelige muligheter for sammenslåinger.

Vi vet jo for eksempel alle at dårlige levekår skaper økt kriminalitet. Derfor foreslår VamPus rett og slett at man slår sammen Justis- og politidepartementet med Arbeid- og sosialdepartementet, til et Hyperdepartement der man innen 2009 avskaffer fattigdom og kriminalitet gjennom økt sosialhjelp og arbeidstrening. Staten har jo mange oppgaver som trengs å løses - blant annet infrastruktur for kollektiv trafikk. Departementet kan for eksempel tilby gratis kost og losji i egne områder for de som ansees som mulige kriminielle, mot at de arbeider med å bygge veier, bryte stein etc. VamPus, som har jobbet med markedsføring, vet at det er viktig å skape et eget samhold gjennom felles symboler og..tja.. kanskje et navn? Hva med Gjensidig Utbyttes Lagprestasjon Avgir Gavn (GULAG)? For å sikre bosetting i grisgrendte strøk kunne man jo legge disse arbeidsfellesskapene til Finnmark? Tror det kunne blitt fint, jeg..

Noen som har forslag til andre departementssammenslåinger?

2 kommentarer:

seilern sa...

Det ville jo være interessant å slå sammen Landbruks- og matdepartementet som det nå heter med Moderniseringsdepartementet. Det er kanskje den eneste måten vi kan få fornyelse inn i Norges oldtidsstrukturerte landbruk, noe vi vitterlig trenger.

Ghost of Goldwater sa...

Jeg synes de bør slå sammen bistandsavdelingen i UD med både sosial, helse, og arbeidsdept. Så sender vi alle syke, gamle og arbeidsledige til fattige land, hvor de vil bli spist. Ville løst mange problemer.

Har selvsagt forslag til flere grupper, men det er noen jeg unner en verre skjebne enn kannibalisme... forbrytere og rap-musikere for eksempel (i den grad det finnes rappere som ikke er kriminelle... musikken deres er i hvert fall det...) Nuvel.