Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, august 12, 2005

Spiker på en suppe

I morgen hadde VamPus tenkt å stikke innom Høyres valgkampåpning i Spikersuppa. Med tanke på at VamPus som liten gikk og gjemte seg i skapet når pinlige momenter oppstod på TV (f.eks hver gang Emil gjorde noe "spik") - så kan det bli en uholdbar opplevelse. Planen er selvsagt - som vanlig - å drikke tett i aften, slik at alt fremstår som en standard surrealistisk paranoid hangover i morgen. Eller kanskje ikke. Tanken på at Erna og Per Kristian (Pekka) faktisk er ute etter VamPus...*urk* .. let's not go there!

En tilfeldighet gjorde at VamPus også var på Høyres forrige valgkampsåpning. På vei hjem fra nachspiel fant hun ut at hun like gjerne kunne stikke innom Spikersuppa, hvor Pekka heldigvis allerede hadde holdt sin appell. Hun støter på en perifer bekjent fra Gatas Parlament, som hun ikke hadde sett på mange år. Han uttrykte en mild overraskelse over å se henne på et sosialdemokratisk arrangement, hvorpå VamPus skal til å dra en lengre velartikulert formulering om viktigheten av å holde seg orientert. Det skulle dessverre vise seg at Fyllesyken våknet i det VamPus sa "hei" og at hun deretter fikk en formkurve som kan sammenlignes med resultatene på NYSE 24. oktober 1929. VamPus måtte derfor nøye seg med å legge en hånd på skulderen hans og gi han et laangt rødsprengt blikk, før hun trakk seg skjelvende tilbake. VamPus satser på å være i bedre form i morgen, men vil nok være utstyrt med solbriller, paracet og cola light.

De av dere som syntes Gatas Parlaments kampanje killhim.nu mot Bush var usmakelig setter sikkert ikke så stor pris på denne heller.. eller? GP er som kjent et lite hakk til venstre for Høyre.

4 kommentarer:

Lightning Bug's Butt sa...

I would so read this if I spoke a word of, uh, whatever language this is.

Gili T sa...

Noe sier meg at Vampus ikke lot anledningen til å se Lille, Unge (ehh..) Blå- gå fra seg :)

Anonym sa...

Your Blog site is fantastic. Thanks and keep up.
Look Inside This Site To Discover Auto Purchase Fact and Information
Check out this site Auto Purchase

Anonym sa...

What an awesome blog, really like it! Like Window Awnings? Please look at Window Awnings if you do!