Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, august 02, 2005

Samboer?

VamPus var på fest på lørdag og kom seg hjem allerede i 3 tiden - uten å ha nachspiel. VamPus hadde bare fortært en VamPus-shot (flaske vin) og et par pils, så formen dagen derpå var upåklagelig. Det mystiske var at på tross av dette våknet hun opp med Vekter'n i sengen. Kort tid etter hjemkomsten sendte han nemlig en sms hvor han lurte på om VamPus ville bli veldig arg om han plutselig dukket opp på døren. VamPus melder tilbake at hun har lagt seg, men at sofaen er ledig. En stund senere ringer det på døren, og inn skjener Vekter'n og Pusedyr rekker såvidt å smette unna før han kræsjer i sengen. Javel?

Dagen etter spiser VamPus vafler hos Otters og E, som storgliser av dette. De mener det er en del av en slu plan fra Vekter'n om å gjøre VamPus til samboer. Hvis han bare er der ofte nok - gjør seg til en del av møblementet så og si - så vil VamPus før eller siden lure på "Du - øhm - stakk vi til Vegas og giftet oss i fylla eller noe sånt?". Eller at VamPus ville spørre seg om det ikke er dyrt å fortsette å betale for to leiligheter når vi nå likevel bor sammen i praksis.

Vekter'n: Planen er oppdaget. Abort mission. I repeat - abort mission!

2 kommentarer:

vektern sa...

I gode gamle dager forble dustepåfunn i fylla stort sett dunkle minner, men nå dukker de altså opp på blogger. Grymf. Forøvrig flott at noen tror jeg er i stand til "slu planer" kl 4 på natta lørdag med 4 i promille. En drøy overvurdering.

Kynikeren sa...

Vel, vet ikke med deg, men for min del er det sjelden jeg kl 4 om natta med 4 i promille ikke har planer av en viss "slu" karakter...